Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zavoljele sve

Što Anamarija Asanović radi u krevetu s Vesnom Jelić?

asanović anamarija
Foto: Promo
1/6
11.03.2014.
u 10:51

Dizajnerica Anamarija Asanović, koja već duže vrijeme živi i radi u Istanbulu, udružila je snage s odbojkašicom Vesnom Jelić i zajedno osmislile sportski modni brand pod nazivom 82 SCORE 88

Dizajnerica Anamarija Asanović, koja već duže vrijeme živi i radi u Istanbulu, udružila je snage s odbojkašicom Vesnom Jelić i zajedno su osmislile sportski modni brand pod nazivom 82 SCORE 88.

S obzirom na to da obje potječu iz sportskih obitelji, Anamarija iz nogometne, a Vesna iz odbojkaške, oduvijek su bile okružene sportom i zavoljele su sve u vezi njega. I jednu i drugu životni putovi odveli su u Istanbul u kojem su se preko zajedničkih prijatelja upoznale i jedan sudbonosni odlazak na košarkašku utakmicu iznjedrio je ideju koja se danas razvija u pravu sportsku modnu priču. Brand 82 SCORE 88 namijenjen je košarkašima, sportašima, bilo profesionalnim bilo amaterskim i svim drugim ljudima koji teže sportskom casual stilu.

Ime 82SCORE88 proizlazi iz sportskog rezultata, kako u životu tako i u sportu, nekada dobiješ, a nekada izgubiš. Imenu su dodale godine rođenja i tako je nastao brand 82SCORE88.

Prva mini linija donosi sportske majice, tzv. hoodie s kapuljačama na patent ili bez, a na svaki odjevni predmet otisnut je i logo branda u crnim, sivim, plavim i crvenim bojama.

Brand 82SCORE88 osim u Turskoj dostupan je i u Hrvatskoj u splitskom concept storeu ID kao i putem 82SCORE88 društvenih mreža.

>>Izazovna Anamarija Asanović na fotki u toplesu otkriva tetovaže

Foto: Promo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije