Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu baš čisti

Stjuardesa upozorila: 'Nemojte nikada koristiti toalete u avionu'

shutterstock
27.10.2023.
u 09:30

Djelatnica zrakoplovne kompanije tvrdi da su zdravstveni i higijenski standardi daleko ispod visokog kada se radi o čistoći zahoda u zrakoplovu.

Jedna je stjuardesa poprilično ljuta zbog stanja na koja nailazi u toaletima u avionima. Na Redditovoj platformi 'Pitaj me bilo što', 33-godišnjakinja, poznata kao sassy_chick01, odgovara na pitanja vezana za avione, letenja i putovanja, prenosi Mirror. Jedna su osobu tako zanimali zdravstveni i higijenski standardi u avionima pa je pitala: 'Koliko su prljavi avioni? Što je s toaletima?'.

'Avioni su prljavi. Ne dezinficiraju ih', odgovorila je, pojašnjavajući: 'Toaleti se uglavnom samo brzo brišu između letova'. A, drugu je osobu zatim zanimalo: 'Morate li koristiti iste zahode kao i putnici? Mislim da nisam vidio stjuardesu da koristi zahod'.

VEZANI ČLANCI: 

'Da, moramo', odgovorila je, prije nego što je iskreno dodala: 'Većina nas pokušava izbjeći ulazak tamo ako je moguće'. Podijelila je i najstrašniju stvar koju je zatekla u toaletu: 'Mislila sam da je putnik mrtav, ali on se onesvijestio i nije se mogao probuditi'.

Studija iz 2015. koju je objavio Forbes pokazala je da toalet zapravo nije najprljavije mjesto u zrakoplovu. Prema izvješću, stolići na naslonim sjedala imaju osam puta više bakterija nego zahodi, s 2155 jedinica za stvaranje kolonija (CFU) po kvadratnom inču, u usporedbi s 265 na gumbu za ispiranje u toaletu.

Žena tvrdi da joj je aviokompanija uništila kofer: 'Žalila sam se, a njihov odgovor me iznenadio!'

 

Komentara 1

HO
homofobic
19:48 29.10.2023.

Neki idu na zahod u avionu jer im je to tocka u itinereru. Drugi idu jer ih je stislo. Ove koje "stisne" bez da imaju izbora neka otvore prozor i satve rit van kroz prozor jer zahodi nisu higijenski. Pitam se zasto bisere bezumlja tako cesto izvale ne muski pripadnici ljudske vrste i svojom mudroscu daju los privid ostalih zena!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije