Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraljevsko vjenčanje

Stigle kopije! Liste čekanja za haljine Kate i Pippe Middleton

vjencanice (1)
Foto: VL
1/3
18.05.2011.
u 09:32

Vjenčanica koja je u originalu stajala 250.000 funti u američkoj će se robnoj kući Lord & Taylor moći kupiti za 1100 dolara

Milijunska vjenčanica Kate Middleton, kao i haljina koju je nosila na svadbenoj večeri te bijela haljina njezine sestre Pippe Middleton dobile su svoje znatno jeftinije kopije. Poznata američka robna kuća Lord & Taylor ponudila je kupcima prvu kolekciju modne kuće ABS by Alen Schwatz, kako oni kažu, "inspiriranu kraljevskim vjenčanjem".

Prava je istina, međutim, da su ABS-ove haljine prave pravcate replike. Naravno, samo na prvi pogled. Naime, prava Kateina vjenčanica izrađivana je ručno mjesecima u studiju Alexandera McQueena te je na kraju stajala 250.000 funti, a ABS-ova verzija stoji 1100 dolara. Duga bijela haljina sa sjajnim remenom, koju je nosila na prijmu nakon vjenčanja, u ABS-ovoj verziji stoji prihvatljivih 450 dolara. Pippina haljina, koju su neki proglasili najljepšom na kraljevskom vjenčanju (u originalu također s potpisom Sarah Burton za McQueen) u američkoj verziji stoji 390 dolara.

Sve haljine dolaze u Lord & Taylor u srpnju, a robna je kuća otvorila liste čekanja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije