Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Adidas i Stella

Stella McCartney: Žene ne trebaju odustati od svog stila dok vježbaju

'The launch of the British team kit for the 2012 Olympics at the Tower of London. Jessica Ennis and Phillips Idowu pose for pictures with designer Stella McCartney. Credit: The Times Online rights mus
'David Bebber/NI Syndication/PIXS'
05.06.2012.
u 00:01

Prijateljstvo koje traje već osam godina zasluženo je dobilo prvi dućan u Londonu, i to blizu još jednog Stellina nedavno otvorenog dućana

Britanska dizajnerica Stella McCartney prije nekoliko dana je u Londonu otvorila prvu trgovinu Adidas by Stella McCartney. A kako bi sve imala na oku, Adidasova se flagship-trgovina nalazi blizu nedavno otvorenog dućana u kojem se mogu naći Stelline kreacije iz glavne i dječje kolekcije.

– Ovom trgovinom slavimo ono što smo gradili s Adidasom posljednjih osam godina i nadamo se da će žene u njoj pronaći sve što im treba za njihov sportski život, a istodobno da je to vrlo stilski i da ne trebaju pritom žrtvovati svoj stil – oduševljeno govori Stella.

Dizajnerica i Adidas počeli su kreativno prijateljstvo u rujnu davne 2004. godine, a 2010. Stella je proglašena kreativnom direktoricom Adidasove olimpijske linije koja je predstavljena u ožujku ove godine.

– Naša je vizija bila stvoriti jedinstveni koncept trgovine u kojoj će Adidasov brend s potpisom Stelle McCartney biti predstavljen kao vrhunski sportski brend – rekao je Nick Craggs, Adidasov marketinški direktor za Veliku Britaniju, te dodao:
– Ova će trgovina ojačati našu vezu te nas još više potaknuti u kreiranju odličnih kreacija za sve žene. Uz sve to, ovo je samo početak našeg širenja diljem svijeta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije