Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naomi, Linda, Eva...

Stare li one uopće? Pogledajte kako su izgledale nekad i sad

Claudia Schiffer
Foto: Vogue/Harper\'s Bazaar
1/7
01.04.2012.
u 00:01

Gotovo sve su u četrdesetima, gotovo su jednako zaposlene kao i prije dvadeset godina te se gotovo nisu promijenile - one su supermodeli iz 90-ih Naomi, Cindy, Claudia, Eva, Christy, Linda i Kate

Legendarne supermodele iz zlatnih devedesetih svi znamo već i po imenu - Cindy, Linda, Naomi, Claudia, Eva, Christy i, naravno, vječna djevojčica Kate, te su one definitivno utjecale na cijelu modnu industriju. Počevši od Naomi Campbell koja je bila prva Afroamerikanka koja je krasila francuski i britanski Vogue, Linde Evangeliste koju cijeli svijet pamti po famoznoj izjavi da ne ustaje iz kreveta za manje od 10.000 dolara, do nenadmašne Kate Moss koju su otkrili s 15 godina na aerodromu, a proslavila se u časopisu The Face.

Iako su danas gotovo sve u četrdesetima (jedino Kate i Eva još nisu prešle tu čarobnu brojku), i dalje žare i pale modnom scenom ne obazirući se na mnoštvo mladih modela koji se svaki dan pojavljuju. Claudia Schiffer nedavno je u čast velike obljetnice Guessa snimila kampanju u kojoj izgleda senzacionalno, Naomi je doista "crna pantera" kao i kad je s 18 godina zasjala na naslovnici francuskog Voguea, a zanosna 46-godišnja Cindy ostavlja bez daha jednako kao i prije dvadeset godina. A da se doista i nisu previše promijenile, uvjerite se sami u galeriji.      

Ključne riječi

Komentara 4

ST
Startrack
18:11 01.04.2012.

Moze bit lice al ovdje se vidi i tjelo. Tjelo se nemoze nasminkat.

SP
Spectator
07:59 01.04.2012.

Samo ih dobro operite i skinite šminku, pa onda slikajte !!:):) !!

Avatar Sharana
Sharana
16:18 01.04.2012.

Upravo sam to htio reci!! Ostare svaki put kad se otusiraju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije