Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Spremni za spektakl uz Gorenje

Gorenje
Foto: Gorenje
1/4
11.01.2024.
u 15:41

Ujedinjeni ljubitelji rukometa obaraju rekorde

Zapamtite datum – 10. siječnja 2024., to je bio dan otvaranja muškog EHF EURO 2024. Turnir će ugostiti 24 najuspješnije europske momčadi. Kako je rukomet vrlo popularan u Njemačkoj i šire, lako je verovati da je düsseldorfska MERKUR Spiel-Arena već prvog dana Europskog prvenstva okupila rekordan broj domaćih i stranih navijača. S procijenjenim brojem od 50.000 navijača utakmica između Njemačke i Švicarske ušla je u povijest kao najposjećenija dvoranska rukometna utakmica.

Foto: Gorenje

Čije ruke će biti pobjedničke?

Za naslov prvaka Europe bori se 24 momčadi. Među njima su neke od najboljih momčadi i igrača ne samo u Europi, već i u svijetu. To natjecanje čini još privlačnijim. Švedska, Danska, Španjolska, Francuska, Norveška, Njemačka, Hrvatska, Slovenija i mnogi drugi pokušavaju zasjesti na tron ​​muškog EHF EURO 2024. Gorenje se već četvrti put zaredom pridružuje ovom vrhunskom sportskom događaju, kao i dosad u ulozi službenog partnera muškog EHF EURO 2024 rukometnog prvenstva.

Foto: Gorenje

Pobjeda je u vašim rukama

Ruke rukometaša neće mirovati sljedećih tjedana, no za sve vjerne ljubitelje rukometa Gorenje kućanski aparati pobrinuli su se za slobodne ruke i više vremena za uživanje u turniru. Osvježenje je uvijek pri ruci s prostranim Gorenje hladnjakom, savršeni zalogaji svježe ispečeni u naprednoj Gorenje pećnici, vaše posuđe oprano tijekom utakmice u energetski učinkovitoj perilici posuđa… Sve to je vrlo lako upravljivo jednostavnim dodirom i intuitivnom tehnologijom, ostavljajući vam dovoljno vremena za navijanje.

Gorenje je pripremilo ekskluzivan izbor kućanskih aparata uz atraktivne popuste.

Foto: Gorenje

Od 2017. godine i početka partnerstva za EHF Ligu prvaka za muškarce, Gorenje je čvrsto povezano s vrhunskim rukometom. Posljednjih se godina Hisense Europe značajno posvetio ovom sportu, postavši službeni partner muškog EHF EURO 2024. Gorenje je prije muškog EHF EURO 2024. bilo sponzor europskog prvenstva za muškarce i 2018., 2020. i 2022.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije