Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podijela djevojka

Spoj s Tindera: 'Nakon sat i pol me tražio da mu obećam da neću ni pričati s drugima...'

Shutterstock
14.03.2022.
u 10:30

Neću biti u 'miksu' s još nekim, a da ti biraš. Ili vidi kako je samo sa mnom ili nemoj. Preumoran sam da se s nekim natječem - piše muškarac u porukama.

Nedavno je jedna djevojka na Twitteru podijelila svoje loše iskustvo s traženjem ljubavi online i ispričala da je muškarac; s kojim ju je spojio Tinder; od nje tražio da se isključivo i ekskluzivno posveti njemu, a ne bi bilo tako čudno da joj taj zahtjev nije uputio samo sat i pol od njihovog upoznavanja i prvih poruka koje su izmijenili...

Jeste li među njima? Ovo su horoskopski znakovi koji se zaljubljuju `na prvu`

1/9

Da pokaže kako je do toga došlo djevojka je na Twitter računu @SgtDGumby podijelila i snimke zaslona koje pokazuju njeno dopisivanje s dečkom s Tindera, a premda su se upoznali samo 90 minuta ranije on traži da mu odmah obeća da s drugim dečkima neće ni razgovarati ...

- Tip s Tindera želi da se odmah posvetim isključivo njemu, iako se još nismo niti čuli... - u nevjerici piše ona u svom tvitu.

- Reći ću ti samo nešto: ako sam ja taj, onda sam samo ja taj... - počinje muškarac u svojoj poruci, a ako ona pak želi, kaže, slobodu da razgovara i s drugima, on tu neće biti...

Iako je nesigurni dečko tražio da mu odmah nešto odgovori, SgtDGumby piše da mora ići i da će odluku donijeti sutra; no to očito nije bio odgovor kakvom se nadao. 

- Neću biti u 'miksu' s još nekim pa da ti biraš... Ili vidi kako je samo sa mnom ili nemoj, preumoran sam da se s nekim natječem... - rekao je, no nije stao na tome već joj je u 4:30 ujutro opet poslao poruku u kojoj pita - je li stigla razmisliti o njegovom zahtjevu...

- Dobro jutro! Kako je? Želiš li da se nađemo danas? - napisao joj je još prije nego je svanulo, a među njenim je pratiteljima bilo i onih koji njegov iskreni pristup smatraju pohvalnim i koji misle kako bi i drugi u takvim situacijama trebali odmah jasno reći što od neke veze očekuju.

Ipak, bilo je više onih koji su njegove poruke komentirali kao 'očajničke poruke ne baš normalnog tipa...'

- Ja tu samo vidim da te spasilo to što si odmah shvatila da je čovjek lud - napisala je jedna djevojka, a prenosi The Sun.

Jeste li organizirani, nezadovoljni, impulzivni? Način na koji koristite mobitel, govori mnogo o vašoj osobnosti.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Payback
Payback
21:51 15.03.2022.

Živio tinder! Kak drugačije upoznati neku?

MO
montello
15:01 14.03.2022.

Zivi virtualno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije