Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pitao za savjet

'Šogorica i njezin muž su swingeri i predložili su seks u troje, a ja ozbiljno razmišljam o tome'

shutterstock
02.06.2020.
u 20:54

Šogorica i njezin suprug su swingeri, a sada su njemu predložili seks u troje

Jedan muškarac tražio je savjet psihoterapeutkinje Deidre jer mu se šogorica stalno upucava. Mislio je da nije ništa ozbiljno, ali onda mu je ponudila da ima seks u troje s njom i njezinim suprugom te on sada ozbiljno razmišlja o toj ponudi, prenosi The Sun.

“Jako je seksi i ispunio bih svoju maštariju, ali je li vrijedna toga? Supruga i ja zajedno smo osam godina. Imamo dvoje djece, trogodišnju djevojčicu i dvogodišnjeg sina. Naš seksualni život je potonuo od rođenja našeg sina, ali sam uvijek bio pun razumijevanja. Šogorica i njezin suprug bili su kod nas na zabavi kada su se hvalili koliko se često seksaju i ja sam puknuo”, ispričao je.

Pogledajte kako Hrvati sve više povećavaju penis bez odlaska pod nož:

Sestra mu se kasnije javila preko poruka i rekla mu kako mu može pomoći s njegovim problemom. Priznala mu je da su ona i njezin suprug swingeri te da često uživaju u seksu u troje. Njemu se ideja svidjela, pogotovo jer lako može objasniti svojoj supruzi zašto ga nema doma. “Njezina sestra mi se sve više upucava, čak mi šalje gole fotografije kako bi me uzbudila. Iznimno sam frustriran, ali kada želim seks sa suprugom, ona je preumorna za njega. Trebam li prihvatiti ovo rješenje?”, pita se.

Deidre mu je odgovorila: “Ona je jedna jako sebična sestra. Kakva osoba želi uništiti život svoje sestre, pogotovo ako ima djecu? Budite bolja osoba i ne dopustite si da vas uvuče u pogrešno ponašanje. Razmišljajte o svojim odgovornostima prema svojoj djeci. Recite joj da ne želite imati seks s njima, a u buduće komunicirajte samo na prikladan način. Razgovarajte sa svojom suprugom o seksu te pitajte je možete li joj nekako pomoći kako bi ponovno bila zainteresirana za seks.”

Pogledajte savjete kumica s Trešnjevačkog placa za vječnu ljubav:

Komentara 1

MA
malitrn
02:08 03.06.2020.

Kad netko ubije svoju ženu , njenog ljubavnika i sebe onda čete se čudit i prićat " strašan zloćin" a sada ljudima predlažete upravo to. Pa zar niste gori od životinja ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije