Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Smanjen apetit kod djece vrlo je česta pojava

A-petit
Foto: Promo
PR
Autor
PR članak
09.05.2017.
u 09:15

A-petit je tekući dodatak prehrani i dio je hrvatske linije dodataka prehrani Pharmoval. Proizvod uravnoteženog i optimalnog sastava u dnevnoj dozi sadrži ekstrakt korijena maslačka, ekstrakt islandskog lišaja, cink i vitamine B skupine

Zdrava i raznovrsna prehrana glavni je preduvijet za zdrav organizam, a kod djece u razvoju ta potreba je još izraženija. Dobra i kvalitetna prehrana djetetu osigurava sve potrebne hranjive tvari za zdrav razvoj i rast, ali i usađuje dobre navike. Problem smanjenog apetita čest je kod djece i zabrinjava roditelje. Imate zdravo i veselo dijete koje jednostavno slabo jede i odbija većinu ponuđene hrane?

Kako pristupiti problemu?

Ukoliko je vaše dijete među mnogobrojnima koji slabo jade, prvo trebate razmisliti o djetetovim navikama – jede li previše slatkiša, pije li previše sokova, je li do slabljenja apetita došlo naglo ili je to problem koji je stalno prisutan? Dijete bi svakako trebao pregledati liječnik kako bi se isključila bolest. Ukoliko je sve u redu, djetetu treba nuditi raznovrsnu hranu podijeljenu u obroke. Pomoć možete potražiti i u dodacima prehrani za poboljšanje teka.

Foto: Promo

Poboljšanje teka

U ljekarnama možete pronaći proizvode koji za glavnu djelatnu tvar imaju ekstrakt korijena maslačka koji pomaže poboljšanju teka. Osim maslačka, tu je i islandski lišaj, vrlo poznati prirodni ekstrakt te cink i vitamini B skupine koji doprinose normalnom metabolizmu hranjivih tvari. Upravo nedostatak esencijalnih elemenata ponekad može izazvati i slab apetit i važno ih je unostiti u preporučenim količinama.

A-petit tekući dodatak prehrani

A-petit je tekući dodatak prehrani i dio je hrvatske linije dodataka prehrani Pharmoval. Proizvod uravnoteženog i optimalnog sastava u dnevnoj dozi sadrži ekstrakt korijena maslačka, ekstrakt islandskog lišaja, cink i vitamine B skupine. Preporuča se uzimati dva puta dveno prije obroka i vrlo je ugodnog okusa! Proizvod se prodaje u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama ili ga možete naručiti OVDJE.

Za dodatne informacije posjetite službene stranice www.pharmoval.hr

Želite prijaviti greške?