Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijek iz prirode

Sladić kod žena gasi simptome menopauze i diže libido

pilule
26.10.2011.
u 17:36

Kod nas se korijen sladića vrlo malo koristi zbog neobična okusa, no riječ je o izuzetno zdravoj biljci koja služi u biljnoj medicini

Rezultati najnovijeg istraživanja pokazali su da je sladić idealan prirodni lijek protiv neugodnih simptoma izazvanih menopauzom. Slatki korijen imitira učinak estrogena i progesterona – hormona koji su odgovorni za reproduktivne funkcije žena. Korijen sladića preporučuje se ženama kako bi ublažile simptome PMS-a, velikog ubojice strasti. Odličan je i u liječenju bolesti jetre. Jedno je istraživanje dokazalo da sladić povećava proizvodnju interferona, što objašnjava jedinstvenu sposobnost ove biljke da brani jetru od štetnih toksina. Stimulira imunološki sustav kako bi se borio protiv virusne infekcije.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar to kill Bambi
to kill Bambi
09:02 29.10.2011.

10006 čitatelja je kliknulo ovu stranicu.Sad znamo gdje čitateljice \"tiska\" cipela..Zaboravite taj sladić,i nađite se mladog ljubavnika..Mladi momci samo čekaju da ih neka iskusna uzme pod svoje..Da vidiš kako biološki sat juri unatag ... Pusa i drž\'te se...

OL
ogi_lux
00:40 30.10.2011.

treba mi nešto da mi smanji libido ma katastrofa ruka mi stalno trne

VG
vera grdic
01:10 01.11.2011.

Danas se kaze, za Zene ,ovako nekako bi to izgledalo,, Cvijece bez mirisa, Zene bez osjecaja. .Ma nepomazu im niti ti korjencici nego samo dobri muskarci , haa . Treba se povratiti u proslost kad je svaka obitelj imala do 10 djece a zivilo se u jednoj kuci sa vise snaha i brace, Zivilo se siromasnije ali veselije, Eto to je naj bolji dokaz da svi jure sa tehnikom a ne za ljubavi, i djecom.Danas je Autic, kompjuter. mobitel, naj bolji, zena i Muz , samo se autici glade i peglaju, kompjuteri zvirkaju, Mobiteli na uhu 24 sata kada se i spava, a sve drugo je prolazno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije