Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trend

SHOPPING: Tko se boji printa još?

print (1)
Foto: Arhiva VL
1/6
03.08.2013.
u 00:01

Peter Pillotto, Mary Katranzou, Proenza Schouler i House Of Holland samo su neke dizajnerske kuće koje su se i ove sezone odlučile poigrati kombinacijama grafičkih printeva

Već nekoliko sezona igranje s grafičkim printevima jedan je od najomiljenijih kreativnih odušaka dizajnerskih kuća, a imena poput Mary Katrantzou, Puccija i Proenze Schouler upravo su na neočekivanim kombinacijama uzoraka izgradili svoj prepoznatljiv dizajn. Ni ovo ljetno nije iznimka, a upravo topliji mjeseci idealni su za modne eksperimente - kombiniranje potpuno različitih printeva doista je pravi posao. U trgovinama ćete pronaći niz komada manje i više prepoznatljivih uzoraka - od motiva cvijeća preko mrlja do geometrijskih printeva, no sve ove komade lako ćete kombinirati imate li na umu jedno jednostavno pravilo - sve što odijevate na sebe mora imati barem jednu zajedničku točku. Bio to oblik motiva na haljini, glavna boja, veličina uzorka ili tek neki detalj poput zakovica ili resica, vaš outfit nešto mora povezivati. Ako se bojite pogreške, krenite s osnovama - crno-bijele točkice slobodno odjenite na prugasti komad u istim tonovima, a jednom kad se oslobodite, niti jednog printa vas neće biti strah!     

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije