Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MSU

Sezona proljeće/ljeto 2011. na Dove Fashion.hr

dove fashion.hr
marko lukunić/pixsell
24.08.2010.
u 10:18

Od 16. do 18. rujna u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu održat će se Dove Fashion.hr za sezonu proljeće/ljeto 2011.

Vodeća imena domaćeg dizajna, kao što su I-GLE, Branka Donassy, Ivica Klarić, Robert Sever, Zoran Mrvoš, Igor Galaš, eNVy room, Ivica Skoko, Aleksandra Dojčinović, Ana Maria Ricov, svoje će kolekcije prikazati početkom rujna na pisti Muzeja suvremene umjetnosti u Zagrebu. Novitete unutar dizajnerskog tima Dove Fashion.hr-a od ove pret-a-porter sezone čine Martina Felja, Ivan Alduk i Damjan Jacić. Ovaj trojac već se dokazao svojim kolekcijama domaćoj javnosti, a posebnu pažnju izaziva talentirana Martina Felja, jedina hrvatska dizajnerica koja aktivno surađuje s hollywoodskim zvijezdama od Paris Hilton do Sarah Larson.

Vinko Filipić, direktor i osnivač vodećeg modnog koncepta na ovim prostorima, izjavio je kako su "kontinuitet, inovativnost i stabilnost tri najvažnija faktora u suvremenom funkcioniranju modnog posla, stoga se unutar koalicije s institucijom kao što je MSU želi dodatno razvijati kao platforma za imena koja istinski predstavljaju najbolje od najboljeg domaće mode".

- Dosad smo uspješno manifestirali svoju inovativnost predstavljajući originalne kampanje, koncepcijsku podjelu dizajnera i CRUISE kolekcije, stoga je sada vrijeme da nastavimo s dodatnim jačanjem kako Fashion hr-a, tako i naših dizajnera, naglasio je Filipić.

Strategijom strogo ograničenog broja uzvanika i suradnjom s brojnim institucijama Dove fashion tim želi u kontinuitetu nastaviti svoju misiju profesionalnog afirmiranja hrvatske mode. Ekskluzivni broj limitiranih pozivnica za modni ali i društveni događaj sezone tradicionalno će distribuirati isključivo dizajneri stoga ne treba čuditi što će pozivnica za Dove Fashion.hr biti najtraženiji modni simbol rane zagrebačke jeseni.

www.fashion.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije