Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tulumarila

Seksi glumica iz Portugala ravno na Zrće!

aquarius
Foto: PR FOTO
1/4
13.08.2014.
u 11:30

Splitska glumica i pjevačica Marina Fernandez, koja zadnjih godina živi na relaciji Hrvatska-Portugal, nedavno se vratila iz Lisabona te se zaželjela dobre zabave koju je pronašla u klubu Aquarius na Zrću...

Splitska glumica i pjevačica Marina Fernandez, koja zadnjih godina živi na relaciji Hrvatska-Portugal, nedavno se vratila iz Lisabona te se zaželjela dobre zabave koju je pronašla u klubu Aquarius na Zrću.

Marina je s prijateljicom došla poslušati Bennyja Benassija, koji ju je, kaže, otprije intrigirao svojim hitovima, no htjela je čuti cijeli njegov set. Obožavateljica plesnih ritmova s prijateljicom se odlično zabavila na gostovanju talijanskog DJ majstora, koji je u Aquariusu nastupio u sklopu Moonsplash festivala, te potom i na after partyju kluba.

- Obožavam muziku, ali ne izlazim prečesto. Čini mi se da sam se posljednji put ovako dobro isplesala upravo prošle sezone u Aquariusu. Oduševile su me VIP cabane, brčkaš se u jacuzziju, imaš svoju privatnost, a samo nekoliko metara dalje senzacionalan party. Odlično smo se zabavile, prenosi svoje dojmove lijepa Splićanka, koja se proslavila ulogom Marije Mrčele u hit seriji 'Ruža vjetrova'.

Klub Aquarius će uskoro, gostovanjem DJ Axwella 15.8., zatvoriti ljetnu sezonu mega festivala i velikih gostovanja, stoga ne propustite posljednju priliku za ples uz slavna DJ imena ove godine!

Foto: PR FOTO

>>Zavodljiva Marina Fernandez tulumarila do zore na Zrću

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije