Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razodjevena

Seksi Anne Hathaway vabi s naslovnice magazina GQ

anne
06.02.2010.
u 16:36

Erotski fino razodjevena pozirala je na romantičnu setu slika sa šeširom na glavi i dala nam na znanje koji su njezini atributi i zašto je svrstana među najljepše žene svijeta

Glumica Anne Hathaway (28) još je nedavno izjavila kako joj je skidanje pred kamerama velik problem. No samo nekoliko mjeseci poslije zvijezda filma “Vrag nosi Pradu” odbacila je krpice i polugola stala pred objektiv fotografa magazina GQ i ukrasila njihovu najnoviju naslovnicu. Erotski fino razodjevena pozirala je na romantičnu setu slika sa šeširom na glavi i dala nam na znanje koji su njezini atributi i zašto je svrstana među najljepše žene svijeta.

 

Osim što zarađuje glumom, poziranje bi Annei moglo postati još jednim izvorom prihoda, a to će joj dobro doći jer više nema bogata zaručnika Raffaella Follierija koji joj je kupovao sve što poželi. On je zbog niza prijevara i afera u kojima su se prale goleme svote novca 2008. godine završio u zatvoru u kojem će ostati u iduće četiri godine. Lijepa Anne ostavila ga je i raskinula zaruke još 2008. kad je doznala s kakvim je smutljivcem bila četiri godine u vezi, ali i vratila policiji sve dijamante i nakit koje joj je Follieri kupovao ukradenim novcem. Zanimljivo je da je baš ovih dana završeno suđenje Follieriju i odlučeno je da će sav taj nakit i vrijedne stvari biti prodani na aukciji u New Yorku.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije