Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kampanja

Seksepilne Victorijine anđelice u najzavodljivijem izdanju

victoria's secret
Foto: Victoria's Secret
1/5
12.10.2012.
u 00:01

Ako je to uopće i moguće. No osim što kao i uvijek izgledaju savršeno, Victorijine djevojke otkrile su u povodu limitirane kolekcije Very Sexy Seduction koje su njihove tajne zavođenja

Seksi članice Victoria's Secreta u jesen su ušle zavodljivijim korakom nego ikad, a ako imalo sumnjate u to, samo pogledajte njihovu novu kampanju za limitiranu kolekciju Very Sexy Seduction. No osim poziranja u prekrasnom rublju zagasitih boja poput strastvene ljubičaste, plave ili zelene, "anđelice" su pristale otkriti i koje su njihove tajne zavođenja. S iznimkom Alessandre Ambrosio koja je odbila otkriti svoju taktiku.

– Otkopčavanje gumb po gumb; to je za mene zavođenje – rekla je kroza smijeh Miranda Kerr. A upitana što nju zavodi – cvijeće, romantične večere ili dečki koji znaju kako slušati žene – Candice Swanepoel skromno je rekla da njezin muškarac mora biti bezobrazno zgodan.

Erin Heatherton otkrila je da je kod muškaraca odbijaju nepristojnost i neljubaznost, a Lindsay Ellingson traži čovjeka koji je inteligentan i stoji objema nogama čvrsto na zemlji. Ah, skromne li su djevojke.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije