Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi vezu

'Seks s novim dečkom je sjajan, ali on nikada ne želi prenoćiti niti provesti vrijeme sa mnom'

shutterstock
17.04.2021.
u 20:29

Stvarno joj se sviđa i misli da bi mogli biti sjajan par, ali ne zna kako da ga natjera da vidi više od seksa.

- Zajedno sam s jednim muškarcem nešto više od godinu dana, a seks je najbolji kojeg sam ikad doživjela. On priča prljave stvari, a ni ne boji mi se reći što točno želi, što mi je iznimno privlačno - napisala je jedna djevojka za psihoterapeutkinju Deidre.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne:

1/7

Čitavo vrijeme razmišlja o seksu s njim, a kada dođe kod nje uvijek provedu sate u spavaćoj sobi. Međutim, on nikada ne želi prenoćiti kod nje pa čak ni otići negdje van kuće. Stvarno joj se sviđa i misli da bi mogli biti sjajan par, ali ne zna kako da ga natjera da vidi više od seksa.

- Dajete mu sve što želi na tanjuru. On samo traži fizičku vezu, a sva ta obećanja da će provesti više vremena sa mnom pokazala su se ispraznim. Ali da budete sigurni, recite mu da tražite više od pukog seksa. Ako vam pruži još izgovora, morate vidjeti da je to čisto seksualno i da dugoročno neće nikamo otići - odgovorila joj je stručnjakinja.

Farmer savjetuje kako čuvati jaja da bi duže bila svježa!

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Terra
Terra
21:51 17.04.2021.

Možda da se primiš kuhanja a ne tipkanja po društvenim mrežama i kukulelekat....do onda očekuj da buš se budila sama ujutro....možda i nećeš ako nađeš gnjecavca s kojim ćeš manipulirati. MGTOW

MO
montello
19:27 18.04.2021.

nisi mu vise zanimljiva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije