Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi zadovoljstvo

Seks s mojim dečkom je užasan - uopće ga nije briga za moje potrebe'

Pixabay
19.02.2022.
u 23:38

Nikada nemaju predigru, a seks je svaki put gotov u svega nekoliko minuta

– Seks s mojim dečkom je stvarno užasan. Pažljiv je u svakom pogledu, osim kada je spavaća soba u pitanju. Kuha ukusna jela, poštuje moje osjećaje i mišljenja i uključuje me u sve. No, kada je u pitanju seks, on je apsolutno užasan – napisala je jedna djevojka za The Sun.

Stručnjaci otkrili dan i sat: Ovo je najbolje vrijeme u tjednu za seks!

1/6

Zajedno su tri mjeseca i njihov seksualni život je pravo razočaranje. Najgore je što se čini potpuno nesvjestan. Nikada nemaju predigru, a seks je svaki put gotov u svega nekoliko minuta – čim on postigne orgazam.

– Ponekad preuzmem kontrolu i osjećam da uspijevam riješiti problem, ali on brzo ponovno preuzima kontrolu. Kako da razgovaram s njim, a da mu potpuno ne uništim samopouzdanje? – pitala je psihoterapeutkinju Deidre.

– Može biti neugodno razgovarati o seksu, pogotovo kada stvari ne idu kako biste željeli, ali jedini način da to riješite je komunikacija. Ovo je razgovor koji se vodi izvan spavaće sobe i kada ste oboje dobro raspoloženi. Jednostavno objasnite da biste željeli predigru kako biste bili sigurni da ste oboje spremni kako biste oboje mogli uživati ​​u trenutku – odgovorila joj je stručnjakinja.

Svinja Francisco i kokoš Alice najbolji su prijatelji: "Alice ga često češe kljunom po leđima"

Komentara 1

MO
montello
13:34 20.02.2022.

Nadi drugog koji ce ti.biti bolji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije