Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dok ne naleti netko

Seks s bivšim je "ok" i prakticira ga svaka druga osoba

DEMI MOORE
Pixsell
01.11.2012.
u 12:06

I žene i muškarci prakticiraju seks s bivšima u jednakoj mjeri, međutim žene više vjeruju da će time oživjeti ugasle strasti...

Da je zagrljaj bivšeg partnera najbolja utjeha, priznala je polovina od tisuću muških i ženskih ispitanika i to zato jer se nakon prekida osjećaju usamljeno i nedostaje im intimnosti.

Rezultati stranice za spojeve SeekingArrangement.com koja je naručila istraživanje otkrili su da se 31 posto žena s bivšim se partnerom upušta u odnose jer se nadaju da će time oživjeti vezu. Čak 43 posto njih održava odnose iako istovremeno traže novog ljubavnika, dok je to isto izjavilo 47 posto muškaraca, piše Daily Mail.

Razlozi za seks s bivšim, osim općeg nedostatka intimnosti, su mnogobrojni, ali na vrhu ljestvice ipak su pretjerano konzumiranje alkohola, flert na \"fejsu\", ili slučajan susret za vrijeme noćnog izlaska...

Neki slavni parovi poput Demi Moore i Ashtona Kutchera, te Cheryl Cole i njenog supruga nogometaša Ashleyja Colea, nakon razvoda su se ponovno počeli viđati, ali su onda ubrzo prekinuli sve kontakte.

 

Ključne riječi

Komentara 6

PE
peugeot
18:16 01.11.2012.

@pidocha! Cekam da hrabro istrcite i kazete svoje misljenje na ovu delikatnu temu!

PE
peugeot
18:14 01.11.2012.

Moja raja je to 'stanje' nekad u 'satro maniru' nazivala - "kredit". Kad ti "stane bala" (balun), kad se "upezmecis" (jbg.ne ide, pa ne ide, ma nikako ne ide!) onda ti nema druge nego posegnuti za "kreditusom". Dok ti opet ne krene i ne naletis na novu. I one to rade u jednakoj mjeri kad je rijec o muskarcima. Nekad se dogodi i da "kredit" upali, pa opet furaju godinama zajedno kao da nije bilo nikakvih problema 'na vezama'. Cak ulete i u brak i izrode ljupku djecu. Stari su uvijek govorili da je "sarma" ukusnija ako par dana odstoji. Sutra je jesti ili prekosutra, bolja je, vele, nego ako je odmah danas kad si je napravio jedes.

MI
mica1111
20:03 01.11.2012.

...pa da...da se još jednom uvjeriš,da si donesla pravu odluka da si ga otkačila...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije