Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treba savjet

"Saznala sam da me muž vara samo tjedan dana nakon vjenčanja, a čak me i upoznao s ljubavnicom'

shutterstock
02.01.2023.
u 00:04

Suočila se s njim i on je to isprva poricao, da bi na kraju priznao da ima aferu koja traje već godinama

– Samo tjedan dana nakon vjenčanja, saznala sam da me muž vara s jednom od naših gošća na vjenčanju. Sada ne znam trebam li otići ili pokušati popraviti naš brak. Ja imam 29 godina, a moj muž 34 godine. Vjenčali smo se u rujnu, nakon tri godine veze. Bio je ljubav mog života i bezuvjetno sam mu vjerovala. Ali sve se promijenilo kada sam, tijekom našeg medenog mjeseca, saznala za njegovu aferu – napisala je jedna žena za The Sun.

Stručnjaci otkrili dan i sat: Ovo je najbolje vrijeme u tjednu za seks!

1/6

Suočila se s njim i on je to isprva poricao, da bi na kraju priznao da ima aferu koja traje već godinama. Molio ju je za oprost i tvrdio je da je afera završila prije vjenčanja te da ju je zauvijek ostavio. Također je obećao da će izbaciti ovu ženu iz svog života.

– Ne znam mogu li mu vjerovati ijednu riječ. Povjerenje je nestalo. Moji prijatelji kažu da se naša veza nikada ne može oporaviti. Trebam li sada otići i ostaviti ga ili se boriti da popravim naš brak? – pitala je stručnjakinju.

– Moguće je da se neki parovi oporave od prevare. Međutim, vaš muž je bio u vezi sve do vašeg vjenčanja, priznao je samo zato što ste vi saznali, i čak vam je dopustio da upoznate drugu ženu na dan vašeg vjenčanja. Zo je puno za oprostiti. Pitam se ima li netko tako vješt u laganju doista savjesti ili se može promijeniti. Ako namjeravate pokušati sa svojim brakom, ili čak ako odlučite otići, mislim da vam treba profesionalna podrška. Razmislite o savjetovanju kako biste lakše riješili svoje osjećaje – odgovorila joj je Deidre.

Bračni par psihologa: "Ako želite da vam veza uspije, svaki dan radite ove tri stvari"

 

Komentara 2

MO
montello
14:36 03.01.2023.

Sta se uopce zenio kad je ne voli🙄

LI
liliZG
12:54 03.01.2023.

niš od toga, kada se jednom izgubi povjerenje to je to.....u svakoj slijedećoj sličnoj situaciju uvuče se sumnja , bila ona opravdana ili ne , zagorčava život sebi i drugome ... i to je pakao....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije