Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šokirala se

Saznala je da njezin dečko ima djevojku već 5 godina: ‘Njegov rođendan ga je odao!’

TikTok
19.01.2024.
u 15:30

Nije ni sumnjala kakvu tajnu skriva od nje

Jedna žena bila je šokirana kada je otkrila da muškarac s kojim je izlazila mjesecima ima dugogodišnju djevojku. Čak je i živio s drugom ženom, ali ona nije shvatila sve dok njegov rođendan nije odao šokantan detalj, piše The Sun.

Amanda Ferguson (@amandafergusonxx) u videu iz kolovoza 2023. otkrila je kako je saznala da muškarac s kojim je bila u vezi već ima djevojku s kojom je bio pet godina. "Izlazili smo tri ili četiri mjeseca, kako god. Sve je išlo prilično dobro", rekla je. Priznala je da je bilo nekih crvenih zastavica koje je ignorirala.

@amandaferguson44 Drink everytime I say basically & your dead #cheatingboy #storytime #loser ♬ original sound - Amanda Ferguson

"On bi samo odjednom otkazao i ne bi me mogao puno viđati, ali živimo sat i pol, dva sata udaljeni jedno od drugog. Tako da, bilo je dobro", dodala je. Njezin bivši do tada je upoznao cijelu njezinu obitelj i prijatelje te je planirala doći u njegovu kuću za odmor za njegov rođendan. Spontanim telefonskim pozivom saznala je da mu je dan ranije rođendan. "Pokušavala sam smisliti što ću mu kupiti jer sam mislila da ću mu kupiti nešto što bismo mogli napraviti zajedno", objasnila je. 

Nazvala ga je putem Facetimea kako bi razgovarali o rođendanskim planovima, ali na telefon se javila druga djevojka. To ju nije zasmetalo jer on ima mnogo prijateljica, no njezina je reakcija je bila čudna. "Ona me pitala: 'Tko si ti, dovraga?'", rekla je Amanda.

VEZANI ČLANCI:

Ona se 'zaledila' i bila je skroz zbunjena dok njezin bivši nije uskočio i izbio telefon drugoj ženi iz ruke, zbog čega je poklopila. Amanda ga je ponovno nekoliko puta nazvala, ali je njegov broj ili bio blokiran ili mu je telefon bio isključen. Sutradan je shvatila što se događa i da je to zasigurno bila njegova djevojka.

Njegova djevojka poslala joj je poruku sljedećeg jutra, a ona je ispričala o njihovoj intenzivnoj višemjesečnoj vezi. "Ona mi je ispričala kako su bili u vezi pet godina. Prošle godine su prekinuli nakratko, ali su opet zajedno", rekla je. Tijekom njihovog razgovora otkrila je da je on cijelo vrijeme dok je bio s Amandom, živio s njom. "U suštini, lagati nas obje i varati nju je jako loše, ali je svejedno varao i mene. I vjerojatno će ostati s njim. Odvratno", ispričala je.

Gledatelji su bili šokirani pričom, a to su iskazali i u komentarima. "Ova priča je smiješna koliko je i luda", komentirao je jedan ispod videa. “Ona je luda ako ostane s njim, a on je grozan”, napisao je drugi korisnik. 

Udala se za dečka koji ju je maltretirao u srednjoj školi: 'To je ionako radio jer sam mu se sviđala'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije