Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
da, da...

Savršen muškarac doista postoji: Upoznajte pet "supertipova"

'bridgetjonesnarubupameti2_n'
''
17.12.2012.
u 09:28

U mladosti je izgled na prvom mjestu, ali s godinama žene tragaju za dubljim odnosom, zasnovanim na zajedničkom iskustvu i očekivanjima, zaključuju stručnjaci

Ljudi sazrijevaju i mijenjaju se pa im stoga u raznim životnim fazama odgovaraju različiti partneri. Tako idealan muškarac za svaku ženu postoji, ali ima drugačije karakteristike u njenim dvadesetima ili pak četrdesetima.

– U mladosti je izgled na prvom mjestu, ali s godinama žene tragaju za dubljim odnosom, zasnovanim na zajedničkom iskustvu i očekivanjima – objašnjava psihologinja Cecilia D’Felice. Istraživanje o idealnim partnerima provela je internetska stranica Match.com u sklopu godišnjeg istraživanja LoveGeist.

Žene ili djevojke u dobi od 18 do 24 godine žele muškarca koji će zadiviti njihove prijateljice jer je najbitnije da je zgodan. Važno im je da dijele ukuse i ljubav prema, primjerice, glazbi ili filmovima, a gotovo polovina kaže da im je važno da društvo odobrava njihovu vezu i partnera.

Od 25. do 34. godine žene se više posvećuju karijeri i postaju ozbiljnije te zahtjevnije što se tiče partnera. Od njega očekuju da bude ambiciozan te netko s kime mogu dugoročnije računati. Fizički izgled i dalje visoko kotira.

Kad prijeđu 35. godinu žene se više vole vezati za starije i pouzdanije partnere. Njih 73 posto želi iskusnog ljubavnika i čovjeka s bogatim životnim iskustvom. Najčešće traže sigurnost i povjerenje.

Od 45. do 54. godine žene postaju samosvjesnije i sklone eksperimentiranju i sve se više odlučuju za mlađe muškarce pa im ne smeta ni da im je partner mlađi pet godina i više.

Poslije 55. godine u prvi plan iskaču životne vrijednosti koje su glavni kriterij za odabir partnera. Smisao za humor, inteligencija i romantičnost još su neke od karakteristika koje žene u ovim godinama cijene kod partnera, piše Daily Mail.

Komentara 1

SU
supereventsmusic
09:36 19.12.2012.

Žene su stvarnost, žene su bajke Žene su zene, žene su majke Žene su ukras prirode Žene su ženstvene, žene su ženstvene Muškarci su pravi muškarci....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije