Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za hrabre djevojke

Šarena eklektika dostojna kreacija kraljice printa Mary Katrantzou

flare magazine
Foto: Flare
1/5
29.03.2012.
u 00:01

Modni je svijet ovo proljeće poludio za različitim uzorcima i jarkim bojama, a jedino je stilsko pravilo ove sezone da hrabro spajate nespojive printove i boje

Da je print ove sezone apsolutni hit bez kojeg proljeće i ljeto jednostavno ne mogu proći, potvrdila je i kraljica printa Mary Katrantzou, mlada dizajnerica grčkog podrijetla. Za njezinim kreacijama jarkih uzoraka poludjele su mnoge zvijezde, a njezina kolekcija za Topshop rasprodana je u jednom danu.

No osim zvijezda, za njezinim šarenim zaštitnim znakom – printom, poludjeli su i brojni modni urednici koji u editorijalima slave taj trend. Tako su u "Električnom cirkusu" u travanjskom broju časopisa Flare manekenke Wei i DJ od glave do pete "naelektrizrane" u psihodeliju boja i kaleidoskop uzoraka koje upotpunjuju ružičasti i plavi ombre-efekt na kosi te pastelni make up. Hrabar styling potpisuje Elizabeth Cabral, a za fotografiju je zaslužan Chris Nicholl. Mislite li da se različiti uzorci i jarke boje ne mogu zajedno nositi, samo bacite pogled na galeriju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije