Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VALENTINOVO

Samo bez očekivanja možete uživati u Danu ljubavi

'09.02.2011., Varazdin - Valentinovo, dan zaljubljenih. Srce simbolizira zaljubljenost te je cest poklon za Valentinovo. Ilustracija Photo: Marko Jurinec/PIXSELL'
Marko Jurinec/PIXSELL
14.02.2012.
u 07:37

Bilo da ste u vezi ili sami, s obzirom na očekivanja od najrazvikanijeg dana u godini, savjeti za preživljavanje uvijek dobro dođu

Iako je iz perspektive samaca vrijeme Dana zaljubljenih, kad danima prije počinje bombardiranje srčeka i ljubavnih filmova, onima u vezi puno podnošljivije, vremenom su očekivanja od tog jednog dana toliko porasla da se već i mnogi partneri preznojavaju oko toga kako dostojno obilježiti dan romantike. Ne čudi stoga da su u Marie Claire okupili nekolicinu slavnih žena kako bi svojim savjetima pomogle drugim ženama.

– Ako ste sami, pogledajte neki dobar film uz čašu omiljenog pića. A ako ste u vezi, nemojte očekivati najromantičniju noć u svom životu. Bez takvih očekivanja sve što vaš partner učini bit će vam predivno – smatra Amy Lee, pjevačica grupe Evanescence.

S njom se slaže i autorica knjige "Talking With My Mouth Full" Gail Simmons koja dodaje da je umjesto očekivanja puno bolja opcija dočekati partnera s nekim fantastičnim obrokom.

– Kuhati za nekoga, odnosno hraniti ga čin je ljubavi. Još bolje, organizirajte vrijeme tako da možete zajedno kuhati – kaže Simmons.

Ključne riječi

Komentara 3

AN
Antiša
08:11 14.02.2012.

Neka vam Valentinovo bude svakoga dana. Ljubav bez poštovanja i povjerenja nije ljubav već zlostavljanje. Ako vam kod nje odnosno njega smetaju sitnice tu nema ni ljubavi niti poštovanja.

LI
liliZG
14:39 14.02.2012.

Antiša..................sve si rekao kako treba, ni više ni manje....... Mrzim Valentinovo, konzumerski blagdan................

LU
lutomirski
17:44 14.02.2012.

a sta je to valentinovo ??? trebalo bi biti drzavni praznik ????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije