Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRŠNJAČKO NASILJE

Kćerkinim (8) pismom Djedici rasplakala TikTok korisnike:"Želim više prijatelja i manje maltretiranja"

Getty Images
14.12.2022.
u 15:30

Moja kćer sada ima devet i ove je godine u pismu Božićnjaku napisala da želi 'biti lijepa'... Ne mogu opisati kako sam tužna jer misli da nije, podijelila je jedna mama.

Kada je prije nekoliko godina pronašla i pročitala kćerkin popis božićnih želja, Britanka Suzy Boliver nije, kaže, mogla da ne zaplače.

Naime ,tada je osmogodišnja djevojčica prije osam godina Djedicu za Božić tražila par uobičajenih dječjih stvari; poput plišane igračke Squishmallows i Apple olovke; a na samom je dnu pisma napisala da želi i 'više prijatelja' i 'manje maltretiranja od strane školskih kolega'...

Što majke najviše žele dobiti na dar? Možda ćete se iznenaditi

1/6

Iako ga, kako kaže, nije mislila objaviti, Boliver je nedavno na svom TikTok videu pokazala kćerkin popis želja, a pogledalo ga je nevjerojatnih 3,8 milijuna korisnika.

"Nisam namjeravala ovo objaviti, ali... sada je već osam godina staro i može se o tome razgovarati", napisala je mama u naslovu svog videa.

Dodala je i da joj je, kad ga je pronašla, 'srce puklo', a slično su se osjećali i  mnogi koji su ostavili svoje komentare.

“Ja predajem u osnovnoj školi i ovo mi slama srce”, komentirala je jedna žena.

@thebolivers

I wasn’t going to post this, but you know what.. this is being 8 yrs old in 2022 and maybe we should be talking about it..

♬ Get You The Moon - Kina

“Moramo učiniti nešto u vezi sa zlostavljanjem i pomoći djeci na vrijeme", napisao je netko.

"Zbog takvih stvari moja djeca idu u privatnu umjesto u državnu školu. Tužno", komentirao je jedan tata.

¨"Ništa teže nego gledati kako ti dijete prolazi kroz tako nešto” dodao je.

"Moja kćer sada ima devet i ove je godine u pismu Božićnjaku napisala da želi 'biti lijepa'... Ne mogu opisati kako sam tužna jer misli da nije", podijelila je jedna mama.

Ipak, bilo je i onih koji su se na tešku temu vršnjačkog zlostavljanja nadovezali s nešto vedrijim dječjim željama:

"Moj je sedmogodišnji brat zaželio da dobije nazad curu koja g je nedavno ostavila!", piše jedna djevojka u komentarima, a prenosi NY Post.

Tiktokerica ukrasila drvce spužvama za kupanje, a neki joj poručili: "Šokantno loša ideja!"

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije