Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šokirala se

Dobila je trudove na tulumu, a nije ni znala da je trudna: ‘Mislila sam da mi je puklo slijepo crijevo, ali to je bila beba!’

Tik Tok
14.12.2022.
u 12:30

Objasnila je da je imala redovite menstruacije i da je zapravo i smršavjela u mjesecima prije nego što je dobila svoju, sada već skoro jednogodišnju kćer Madi

Kayla Simpson, studentica druge godine na Sveučilištu u Indiani, uživala je na zabavi kada ju je iznenada zahvatila intenzivna bol u trbuhu. Hitno su je prevezli na hitnu, uvjereni da joj je puklo slijepo crijevo. Međutim, ispostavilo se da je bila u aktivnom trudu s bebom za koju nije imala pojma da je nosi, piše Ny Post.

Trudnice imaju zaista čudnovate želje, jedu nezdravu hranu, kredu…

1/9

- Otišla sam u bolnicu misleći da imam upalu slijepog crijeva. Počela sam vrištati od boli i liječnik je utrčao u moju bolničku sobu. Šokirala sam se kada mi je rekao da viri bebina glava! - rekla je Kayla u svom viralnom Tik Tok videu u dva dijela.

Objasnila je da je imala redovite menstruacije i da je zapravo i smršavjela u mjesecima prije nego što je dobila svoju, sada već skoro jednogodišnju kćer Madi, prošlog studenog. Dodala je i da ona i djetetov otac, koji je aktivno uključen u život njihove kćeri, nisu koristili kontracepciju u vrijeme začeća.

- Moje menstruacije su bile sasvim normalne i trajale su po 4-5 dana - nastavila je. 

Kada je riječ o promjenama u Kaylinoj figuri, ona tvrdi da uopće nije imala trudnički trbuh već, upravo suprotno, da joj je trbuh cijelo vrijeme bio ravan i zategnut. Rekla je i da je zapravo izgubila 13 kilograma i da nikada nije bila tako mršava. U videu je pokazala i fotografije na kojima se vidi njezina vitka građa u bikiniju, tijekom drugog tromjesečja. 

@kaylanicolesimpson

crazy that a year ago I was 9 months pregnant

♬ Made You Look - Meghan Trainor

Zatim je objasnila da je njezina mama, koja je bila uz nju tijekom hitnog medicinskog porođaja, njenom ocu cijelo vrijeme slala novosti putem poruka. Nijedan ni drugi nisu mogli vjerovati što se događa. "Ona je trudna", glasila je poruka njezine mame, dok je tata samo odgovorio: "Molim?" Otac je zabrinut postavljao niz pitanja sve dok mu supruga nije poslala fotografiju Kayle koja je u naručju držala svoju kćer, koju je rodila u roku od 15 minuta. No, njezin tata nije jedini koji je bio zaprepašten. Korisnici koji su pogledali video bili su potpuno šokirani.

- Ovo je tako zastrašujuće, moj najveći strah - napisala je jedna korisnica.

- Moja najgora noćna mora - dodala je druga.

No, bilo je i nekoliko onih sa sličnim iskustvom. "To se dogodilo i meni. Imala sam infekciju mokraćnog sustava i otišla sam na hitnu s ogromnim bolovima i tada su mi rekli da sam trudna. Dva dana kasnije dobila sam kćer."

Unatoč tome što se nije nadala trudnoći i djetetu, Kayla kaže da se dva dana nakon poroda vratila kući sa svojom 'savršeno zdravom bebom i novom najboljom prijateljicom'. 

'Moderna baka': Prekrivena je tetovažama i piercinzima, a u zube je ugradila i - dijamante!

 

Ključne riječi

Komentara 4

IV
ivica.vranjic
15:38 14.12.2022.

Nije po Duhu svetom, već Mujo isšlajfo u ćošak, a sve ostalo napravile muhe....

OL
olujasviholuja2
14:24 14.12.2022.

Nije znala da je trudna 🤣🤣🤣🤣, valjda nije ni znala da se seksala

VI
vidum
15:55 14.12.2022.

Vidimo u što je Amerika pretvorila svoje stanovništvo. Sad ide dalje. Puno naših mladih je na istoj razini. Tko ne vjeruje, neka čita komentare.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije