Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okrutna okolina

Rugaju joj se zbog malih grudi, ali njeno samopouzdanje ne pada: 'Nije me briga, volim svoje tijelo'

@clara_dao/Tiktok
18.08.2021.
u 13:19

Napravila je TikTok profil kako bi 'širila pozitivu' među drugim djevojkama i ženama koje se bore s nesigurnostima.

Clara Dao, mlada je djevojka koja se zalaže za stvaranje pozitivne slike o vlastitom tijelu jer je, kako kaže, sama provela godine i godine u patnji što nema grudi. 

Htjela je to promijeniti, ali prije nego se odlučila otići pod nož, počela je raditi na sebi i svom samopouzdanju. Uz puno truda razvila je pozitivniju sliku o sebi i jednostavno postala ponosna na tijelo koje ima. 

Napravila je TikTok profil kako bi 'širila pozitivu' među drugim djevojkama i ženama koje se bore s nesigurnostima. 

Pogledajte video:

@clara_dao

please don’t assume that all women want kids :)

♬ "Shake that A$$" by KueenD - 😴

Clara je ispričala da su je mnogi korisnici počeli ismijavati za tijelo i da su je nazivali 'dječakom', a dobila je i komentar da nikada neće moći dojiti vlastitu djecu. Unatoč tome, neće više dopustiti da joj padne samopouzdanje.

"Smatram da obline ne definiraju ženu, kao ni nedostatak istih", kaže ponosno i priča da su je čak i roditelji znali opominjati da počne jesti, ali ona je jednostavno prirodno mršavije i sitnije građe.

Uz mnoštvo osuda, Clara je dobila i puno pozitivnih poruka i zahvala od djevojaka kojima je pomogla da dobiju samopouzdanje i odbace opciju da odu pod nož, prenosi The Sun.

Ivana Mišerić: 'Komentirao je moje grudi, kako sam nerazvijena i što se uopće slikam kad nemam s**u'

1/12
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije