Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prekid

Ronnie Wood napušta Ekatarinu Ivanovu, tvrdi njegova bivša žena

Ronnie Wood
Pixsell
10.12.2009.
u 15:21

Cijela stvar se promijenila kada je u priču ušetala mlada Ruskinja zbog koje je Ronnie jednostavno poludio, a jedan stabilan brak, koliko može biti stabilan brak s rock legendom, bio je zapečaćen.

Gitarist Rolling Stonesa Ronnie Wood (62) prekinuo je vezu sa 42 godine mlađom djevojkom Ekatarinom Ivanovom, potvrdila je za Daily Mail njegova bivša supruga Jo.

- Bila sam jako uzrujana zbog njegova uhićenja pa sam ga odmah nazvala čim je pušten iz zatvora. Ronnie mi je rekao da je njegova veza s Ekaterinom završena priča i da joj se više neće vratiti - izjavila je bivša gospođa Wood koja je opovrgnula da će se Ronnie vratiti u njezin zagrljaj.

Ronnie i Jo proveli su u braku više od 23 godine, a imaju dvoje odrasle djece. Mogli su se pohvaliti jednim od stabilnijih brakova na rock sceni. Međutim, cijela stvar se promijenila kada se u priču ušetala mlada Ruskinja, zbog koje je Ronnie jednostavno poludio, a jedan stabilan brak, koliko može biti stabilan brak s rock legendom, bio je zapečaćen.

Nakon 18 mjeseci burna ljubavna priča između mlade ruske konobarice i legendarnog rock gitarista, koja je kulminirala nedavnim sukobom na cesti, tako je došla do svog kraja.

Ekatarina je nedavno snimljena sama u kineskom restoranu u središtu Londona, prvi put nakon godinu i pol veze Ronnie nije bio uz nju. Bez obzira što ju je pokušao gušiti nakon svađe na cesti, Ruskinja nije željela podignuti niti jednu tužbu protiv svojega očigledno bivšeg dečka.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar messerschmidt
messerschmidt
15:31 10.12.2009.

Jel vidite kako težak život vode nekadašnji ( a i sadašnji) \"Stonesi\". Umjesto da uživaju usamljen život na nekom pustom južno pacifičkom ili sjeverno irskom otoku, njih maltretiraju te, kako da ih opišem, a da ih ne uvrijedim, te ...flundre!!! Znate li da je to opak izraz- ta \"flundra\" zbog kojeg sam bio u dva navrata izbrisan na portalu 24sata jer su tamošnje fufice u svojstvu administratora smatrale da taj izraz nije moralan! Evo, da malo ogovaram.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije