Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi vezu

'Rekla sam ljubavniku da ga volim, a on me odbio. Osjećam se užasno'

Pixabay
05.02.2022.
u 20:09

Od tada se nisu vidjeli, a ona se osjeća kao da će zauvijek izgubiti njihovo prijateljstvo.

– Osjećam se tako razočarano jer sam neku večer priznala jednom muškarcu da sam zaljubljena u njega, a on mi je rekao da se ne osjeća isto. Proteklih nekoliko godina bili smo prijatelji s povlasticama i znala sam da se zaljubljujem. Nikad to nisam htjela priznati jer sam znala duboko u sebi da on mene ne voli – napisala je jedna djevojka za Mirror.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Od tada je ostala slomljena jer joj je rekao da bi vjerojatno bilo najbolje da se ne vide neko vrijeme jer bi to jednostavno bilo neugodno i zbunjujuće. Također je rekao da je voli kao prijatelja i ne može zamisliti da nije u njegovom životu.

– Valjda sam otkrila da jednostavno ne mogu imati ležernu, ali najgore je osjećati da mu više nikad neću biti tako bliska i da se naše prijateljstvo zauvijek promijenilo. Tako sam jadna i ne znam što da radim. Dođe mi da ga preklinjem i pokušam promijeniti njegovo mišljenje, ali znam da je to loša ideja – nastavila je.

– Osjećam koliko si povrijeđena, ali mislim da je bilo hrabro priznati da ga voliš i da barem sada znaš na čemu stojiš, i možeš pozitivno krenuti dalje kako bi u svom životu oslobodila prostor za nekog drugog. Mislim da to ne mora biti kraj prijateljstva, ali da je u pravu da vam treba malo vremena odvojeno da nastavite sa svojim životom i napravite neke pozitivne promjene prije nego što se vidite. Zaslužuješ biti s nekim tko ti uzvraća ljubav – odgovorila joj je stručnjakinja Coleen Nolan.

Djevojka (17) je pala vozački ispit bez da je upalila automobil, a razlog je nevjerojatan...

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
14:17 06.02.2022.

Dobila si sta si trazila sad cete i muz ostaviti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije