Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Isprobajte!

Prigodan recept za Uskrs: Muffini u obliku zečića!

Facebook
08.04.2023.
u 07:26

Kako bi napravila svečane poslastice, najprije je umutila jednostavno tijesto za tortu od banane i izlila ga u 12 košuljica unutar pladnja za muffine.

Jedna mama je podijelila kako napraviti ukusne kolače u obliku zečića koji su savršeni za Uskrs, a slatki oblik je stvorila samo jednim jednostavnim trikom. Naime, kako prenosi Daily Mail, mama Rebbeca upotrijebila je kuglice od limene folije kako bi stvorila oblik ušiju uskršnjeg zeca u običnom pladnju za muffine. 

Kako bi napravila svečane poslastice, najprije je umutila jednostavno tijesto za tortu od banane i izlila ga u 12 košuljica unutar pladnja za muffine. Zatim je poderala list limene folije na male kvadratiće i zarolala ga u 36 malih srebrnih kuglica.

Rebecca je zatim stavila tri kuglice od folije iza svake košarice za muffin, po jednu s obje strane i jednu na vrh kako bi stvorila zečje obraze i uši. Potom je muffine stavila peći i kada su bili spremni, pustila ih je da se ohlade prije nego što je na vrh stavila glazuru od domaćeg maslaca kako bi se stvorilo krzno od zečića.

Za završetak, dodala je pastelne posipe na glazuru kako bi stvorila zečje brkove, ružičaste nosove i oči. Rebecca je preporučila ostalim pekarima koji žele probati poslastice, da napune obloge za kolače samo do pola, inače će se preliti i izgubiti oblik.

Mikrobiolog otkrio: Evo koliko su sudoperi zapravo prljavi, čak i nakon temeljitog čišćenja!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije