Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mljac!

RECEPT DANA Napravite savršene njoke u samo tri sastojka!

Shutterstock
07.01.2024.
u 09:00

Nikad lakše do ukusnog priloga

Njoki su ukusan prilog koji odlično paše s raznim umacima i mesom, a zapravo ih je vrlo jednostavno napraviti kod kuće. Ne trebate koristiti nikakvu posebnu opremu, a sve što vam je potrebno od sastojaka su krumpir, jaja i brašno, kako prenosi Metro. Ovaj recept je za dvije osobe, a jednostavnim povećanjem sastojaka, moći ćete poslužiti više.

Sastojci:

250 grama krumpir
100 grama brašna
Jedno jaje

VEZANI ČLANCI:

Priprema: Krumpir kuhajte oko 10 do 15 minuta, sve dok ne omekša. Kada ih skuhate, ogulite koru te sameljite krumpir drobilicom. Stavite malo brašna na radnu površinu te na njega stavite krumpir. U krumpiru napravite rupu u koju ćete staviti jaje i malo brašna.

Polako mijesite te postupno dodajte ostatak brašna dok ne dobijete tijesto. Tijesto zatim oblikujte u valjke te narežite na malene komadiće. Dodajte ih u kipuću vodu te kuhajte dok ne počnu plutati na površini. 


Cijelo vrijeme pogrešno ribate sir: Ovaj trik olakšat će cijeli posao! 

Ključne riječi

Komentara 2

OK
Okrad11
13:34 07.01.2024.

savršene njoke u samo tri sastojka - valjda od samo tri sastojka sameljite krumpir drobilicom - drobilicom se drobi, ne melje se autor članka je u svađi i s padežima...

DU
Deleted user
16:43 07.01.2024.

Očekuj uskoro brisanje. Ne trpe kad mi "obični smrtnici" primjetimo i komentiramo njihovu ..pismenost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije