Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Staro za novo

Razgradive vrećice zamijenili smo za nove i još dobili pohvalu za to

Plastične vrećice
Anto Magzan/PIXSELL
01.05.2011.
u 21:38

Gomile plastičnih vrećica koje imamo kod kuće možemo reciklirati umjesto da ih bacamo u smeće

Svaki put kada krenemo u kupnju, sjetimo se, međutim prekasno, da smo najlonske vrećice – koje ionako gomilamo po kući – trebali ponijeti umjesto da svaki put kupujemo najmanje dvije-tri nove, ispričali su nam čitatelji iz Zagreba. Prošlog tjedna isto nam se dogodilo u Intersparu u City Centeru One. Ponovno smo kupili čak pet vrećica, no prodavačica nas je uputila da ih možemo vratiti te sudjelovati u programu reciklaže plastične ambalaže. Bili smo skeptični, no idući smo put odista ponijeli sve vrećice pa i one probušene i otišli do pulta informacija. Djelatnica Interspara nas je saslušala, preuzela i prebrojila vrećice te nam izdala potvrdu s kojom smo jednak broj vrećica ponovno uzeli na blagajni – bez naknade. Usto nam je darovala brošuru o zaštiti okoliša.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije