Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zdrave navike Ivane Marić

Razgovori s pravim prijateljima služe mi kao psihoterapija

ivana marić
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/3
06.02.2017.
u 22:30

Uvijek vedra i nasmijana, pjevačica Ivana Marić baterije najradije puni u krugu obitelji ili s bendom

Jutro je najvažniji dio dana, smatra pjevačica Ivana Marić, a tjelesna aktivnost je neophodna za sve, pa i za nju koja kaže da je antitalent za sport. Otkrila nam je koje zdrave navike svakodnevno njeguje.

1. Započeti dan s kvalitetnim doručkom i treningom je idealno. Naravno, ne mogu to uvijek, ali se trudim. Imam problema sa želučanom kiselinom, stoga moram jako paziti što jedem.

2.  Uspjela sam izbaciti mlijeko iz kave, ali još nisam šećer. Jednostavno mi ne prija gorki okus. Crna kava odgovara mi i prije jutarnjeg treninga – kao da mi ubrzava metabolizam i potiče znojenje.

 3. Nekad je to teretana, nekad trčanje ili brzo hodanje na otvorenom, a ponekad neki skupni trening: pilates, zumba, aerobik – ovisno o vremenu i raspoloženju. U svakom slučaju fizička aktivnost neophodna je čak i za mene koja sam totalni antitalent za sport.

4. Poslije treninga svratim na plac ili u svoju omiljenu kvartovsku trgovinu gdje uvijek imaju ogroman izbor svježeg voća i povrća. Kupim ono što mi se svidi (naranče, mrkve, cikle, đumbir, špinat....) i doma si iscijedim sok na svom najdražem uređaju u kućanstvu – sokovniku za hladno prešanje.

5. Druženje uz laganu klopicu i dobro vino. Posebno su važni dugi razgovori s probranim prijateljima koji dođu kao psihoterapija. Tu je i moj brižni muž koji me zagrljajem smiri i opusti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije