Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vruće vijesti

Razbijen najveći mit o ženskom orgazmu! Nije problem u vama, problem je u njemu

Ženski orgazam
Foto: Shutterstock
08.10.2014.
u 09:32

Vaginalni orgazam NE postoji. Ključ ženskog vrhunca nalazi se u ispravnoj stimulaciji klitorisa.

Vaginalni orgazam, orgazam stimulacijom klitorisa ili G točke?

Zaboravite, seksualni vrhunac nježnijeg spola trebao bi se svesti pod zajednički nazivnik - ženski orgazam. Tvrde tako znanstvenici čije je istraživanje pokazalo da vaginalni orgazam - ne postoji i da je za postizanje zadovoljstva kod žena najbitnija stimulacija klitorisa.

Ako ne možete doživjeti vrhunac penetracijom vjerojatno niste jedini. I, ne, nemate problema. Problem nije u vama nego u njemu. Autori studije objavljene u publikaciji Clinical Anatomy tvrde kako baš svaka žena može doživjeti vrhunac ako se klitoris stimulira na pravi način.

Zašto je ovo otkriće bitno?

Zato što su dosad žene koje nisu mogle doživjeti vrhunac prilikom penetracije često bile strpane u kategoriju onih koje imaju seksualnih problema. Studija sugerira kako ne mogu postići vaginalni orgazam kad on ni ne postoji!. Istraživanje je pokazalo da je za vrhunac ključan - klitoris, odnosno ženski erektilni organi. Ako niste znali, ponekad se naziva još i "ženskim penisom" jer je izgrađen od istog tkiva kao i muško spolovilo, piše Daily Mail.

Ono što može zadati problem je ako je klitoris malen i smješten je daleko od vagine. No sad kad su znanstvenici utvrdili u čemu je kvaka, olakšat će i ženama s manjim klitorisom.

>>5 seksi tajni o muškarcima koje svaka žena treba znati

>>Žene otkrivaju 2 razloga zašto ne žele da ih on oralno zadovoljava

>>3 smjernice za eksplozivni orgazam

Komentara 18

Avatar jebb
jebb
10:37 08.10.2014.

Kakvo je to otkrice!? Pa to je znala svaka feministica jos tamo 70-ih proslog stoljeca..., za sve su krivi muskarci.

DU
Deleted user
11:11 08.10.2014.

Uvijek smo mi muški krivi ...

ST
streetboy
09:58 08.10.2014.

je je , ako ju boli glava to smo mi krivi , ako popizdi zbog pms-a i to je naša greška. Svatko je kovač svoje sreće .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije