Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TAJNA SLAVNIH

Rasprodan ‘super serum’ koji navodno pomlađuje

'Helen Mirren arriving for the European premiere of Brighton Rock at the Odeon Leicester Square, London. Photo: Press Association/Pixsell'
'Mark CuthbertPress Association/P'
26.02.2012.
u 08:24

Serum koji navodno pomlađuje i do pet godina, omiljeni trik glumica prije Oscara rasprodan je čim se našao u prodaj

Takozvani 'super serum', hvaljen kao alternativa manjim estetskim zahvatima i skupim tretmanima, rasprodan je diljem Velike Britanije u roku od 48 sati nakon što je pušten u prodaju. Riječ je o Hyaluronu, kozmetičke tvrke Swisscodeza za koji mnogi tvrde kako pomlađuje čak za pet godina. U prilog brze prodaje išla j ei činjenica kako su veliki obožavatelji seruma Jennifer Aniston iCourtney Cox dok ga Emma Thompson i Helen Mirren uvijek koriste prije dodjele Oscara.


-    Volim ga koristiti prije nego nanesem temeljnu šminku, a svi moju klijenti obožavaju 'super serum' zbog njegovih impresivnih rezultata., izjavio je voditelj make-up tima za Oscare Lou Page.

Hyaluron koji se u prodaji našao po cijeni od 45 funti, stručnjaci za ljepotu nazivaju najboljim proizvodom u njihovoj branši za tekuću godinu.

Komentara 1

Avatar dariodario551
dariodario551
12:54 26.02.2012.

Eliksir života !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije