Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prozvali je genijem

Pronašla tampon u sobi svog dečka, pa odlučila provjeriti je li joj vjeran: Oduševila potezom...

TikTok
05.01.2022.
u 15:30

Kada ga je upitala o tome, sve je poricao pa je odlučila uzeti stvari u svoje ruke i otkriti istinu

Lois Saunders sjedila je sa svojim dečkom kad je krajičkom oka ispod njegove garderobe ugledala žuti zamotani tampon i maskaru koji nisu pripadali njoj. Kad ga je upitala o tome što je pronašla, on je sve zanijekao pa je uzela stvari u svoje ruke, kako piše Mirror.

Otišavši na svoj TikTok profil @loissa4 kako bi podijelila svoju priču, Lois je otkrila: "Kada nađete tampon i maskaru ispod ormara svog dečka, a on sve poriče, morate sami istražiti."

U videu, koji je pregledan više od 4,1 milijun puta u samo 24 sata, Louis je otkrila da je kontaktirala tvrtku za sanitarne proizvode Tampax kako bi saznala kada je tampon proizveden.

@loissa4 #tampax ♬ original sound - Lois Sa

5 razloga zašto žene traže razvod. I nije riječ samo o varanju:

1/5

Srećom po Lois, zaposlenica po imenu Grace odgovorila je na njezin upit i rekla joj da je tampon napravljen 11. prosinca 2019. godine, što je bilo prije nego što je započela vezu sa svojim partnerom. Loisin dečko tvrdio je da je tampon zacijelo ostavila prijašnja studentica prije nego što se uselio.

"Kod na omotu ili kutiji tampona je datum proizvodnje. Prema kodu koji ste priložili, 93452080N2, tampon je proizveden 11. prosinca 2019. Možete lako saznati datum proizvodnje po prve četiri znamenke godina, odnosno 9345. Broj 9 označava godinu, odnosno 2019., a broj 345 označava dan u godini, odnosno 11. prosinac", objasnila joj je Grace u mailu.

Otkako je objavljen, mnogi korisnici se nisu mogli odlučiti je li njezina metoda otkrivanja istine genijalna ili sasvim nenormalna.

"Grace u Tampaxu zaslužuje povećanje plaće", komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: “Muškarci stvarno ne shvaćaju koliko smo pametne.”

“Ako me ikada otmu, zamolite Lois da riješi moj slučaj”, našalio se jedan korisnik.

Otkrila da je dečko vara zbog jednog detalja na fotografiji: 'Zaboravio je na naočale..'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije