Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spasio ju je

Pronašao ostavljenog psa s porukom na ogrlici koja nikog ne ostavlja ravnodušnim

Lionel Vytialingam
21.04.2020.
u 14:30

Bok, moje ime je Siggy i jako sam umiljat i dobar pas. Mojem vlasniku je jako žao što me ostavio ovdje, ali nije se više mogao brinuti o meni

Lionel Vytialingam iz grada Ipoh u Maleziji pronašao je ostavljenog psa koji je trčao po cesti i primjetio da na ogrlici nosi poruku koja objašnjava zašto vlasnik nije u blizini, prenosi LADBible. 

Foto: Lionel Vytialingam

Kada je primjetio da psić trči po cesti izgubljen, uskočio je u svoj auto i pratio ga. Kada mu se približio, pročitao je poruku koja je objasnila zašto vlasnik više nije mogao brinuti o malenoj Siggy. "Sjeo sam u auto i pratio ju. Prvo sam pokušao dobiti njezino povjerenje, deset minuta je stajala dalje i samo me gledala. Došla je, ponjuškala me i uspio sam uzeti poruku. Nadao sam se da će biti adresa ili neki kontakt vlasnika, ali bila je to drugačija poruka koja me ostavila u suzama."

Pogledajte psića Finley kojeg uspoređuju s rock zvijezdom:

Foto: Lionel Vytialingam

Na papiru je pisalo:
"Bok, moje ime je Siggy i jako sam umiljat i dobar pas. Mojem vlasniku je jako žao što me ostavio ovdje, ali nije se više mogao brinuti o meni. Tužan sam zbog toga, a vjerujem da je i on. Molim vas, odvedite me kući, pružite mi ljubav, dajte da budem dio vaše obitelji. Mješanac sam zlatnog retrivera i pudla i ove godine ću napuniti pet godina. Dobar sam, nisam nikoga do sada ugrizao! Zaštitnički sam nastrojen, sjedit ću ispred vaših vrata i lajati na svakoga tko se približi dok mi ne kažete da prestanem ili dok ne shvatim da već poznajem tu osobu. Znam i nekoliko trikova! Nadam se da ćete me prihvatiti, s ljubavlju, Siggy."

Lionel kaže da ga jeporuka razniježila te ju je odlučio uzeti sa sobom. Nahranio ju je, okupao i stavio u krevet.  Nažalost, njegov pas Sammo se ne slaže baš dobro sa Siggy, pa će ju preuzeti njegov brat.

"Ljudi ne bi trebali dovoditi ljubimce kući ako nisu svjesni ili spremni na takvu odgovornost. Ostavljanje na ulici zaista nije opcija."

Foto: Lionel Vytialingam

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Asterix
Asterix
16:17 21.04.2020.

Tužno sa sretnim završetkom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije