Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasmijala mnoge

Pokušala ošišati psića sama: Jadan, sada izgleda kao klokan!

Instagram
20.04.2020.
u 14:00

Samostalno šišanje nekada ne ide kako treba, a ovaj maleni psić pravi je primjer toga. Njegova vlasnica htjela mu je skratiti dlaku, ali je potpuno promašila.

Kada je izolacija zbog koronavirusa krenula, sve usluge koje nisu nužne za život, poput kafića i frizerskih salona, što je natjeralo većinu ljudi da uzmu stvari u ruke i počnu se samostalno šišati. Bilo da se okušavate u pečenju kolača ili šišanju, rezultati su često upitni i loši. Jedna žena upravo je to otkrila kada je pokušala samostalno ošišati svog psa, prenosi mirror.co.uk.

Pogledajte prvo natjecanje u šišanju psa u Zagrebu: 

Hermione Olivia na svom Instagram profilu podijelila je dvije fotografije svog psa, jednu prije šišanja i drugu nakon njezinog pokušaja šišanja. Uz objavu je napisala: “Poslušajte Masha i pričekajte dok profesionalci ponovno ne počnu raditi.”

Prva fotografija prikazuje njezinog pomeranca, vrste psa koji ima dugu i gustu dlaku kojoj je potrebno redovito održavanje. Mash je na fotografiji još uvijek sa svojom cijelom dlakom, ali Hermione ju je odlučila skratiti. Kupivši škare nakon zatvaranja psećih salona, mislila je da će rezanje dlake biti lagan posao, ali nije bilo tako.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Take it from @bossmash and wait until the professionals are back 🤣🤣✂️

Objavu dijeli HERMIONE OLIVIA. (@hermioneolivia)

Mash je na kraju šišanja izgledao kao klokan, a korisnici društvenih mreža čak su ga usporedili s uskršnjim zecom. Njezin objava izazvala je veliku reakciju, a većina komentara sažalijevala je jadnog Masha koji je bio žrtva eksperimenta svoje vlasnice.

Foto: Instagram screenshot

“Ajme, Mash! Još uvijek si predivan, ali vau, ovo je grozno”, komentirala je jedna korisnica. “Oh ne, ovo je pravi horor film koji mi se odvija pred očima”, glasio je jedan komentar. “Ne mogu se prestati smijati. Žao mi je Masha, ali ovo je stvarno presmiješno”, komentirala je jedna djevojka. “Ovo mi je uljepšalo dan, ne mogu se prestati smijati”, složila se jedna korisnica.

Upoznajte psića Finley kojeg uspoređuju s poznatim rock zvijezdama: 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije