Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na većinu zaboravimo...

Profesionalna organizatorica objasnila koje bismo poslove trebali doma napraviti bar jednom mjesečno

@neat.caroline
10.01.2022.
u 07:00

Jednom mjesečno operite i perilicu rublja; sa ciklusom samočišćenja ili tako da joj u bubanj dodajte dvije šalice octa i pola šalice sode bikarbone, savjetuje.

Profesionalna organizatorica @neat.caroline podijelila je na TikToku svoje navike čišćenja, istaknuvši koja točno područja po njoj treba čistiti na mjesečnoj bazi.

- Prvo, važno je jednom mjesečno očistiti perilicu suđa; provjerite filter i isperite ga sapunom i vodom, pa praznoj perilici dodajte dvije šalice octa i upalite je - rekla je, a mjesečno se, kaže treba pobrinuti i za prašinu na teže dostupnijim mjestima.

Soda bikarbona može učiniti `čuda` no nemojte je koristiti za ovo...

1/6

- Prebrišite ventilatore, vrhove slika i klupice prozora - savjetuje Caroline i dodaje kako se za mirišljavi veš jednom mjesečno treba pobrinuti i za perilicu rublja. 

- Upalite ju na ciklus samočišćenja ili u bubanj dodajte dvije šalice octa i pola šalice sode bikarbone - kaže ona.

Sljedeći je na popisu kauč i/ili sofe, na koje se s vremenom može nakupiti mnogo prljavštine i prašine.

- S dugačkim nastavkom skupite prašinu s jastuka kauča, a presvlake na licu mjesta tretirajte toplom vodom i sapunom za suđe - kaže, a savjetuje i da provjerite četke usisavača kako biste bili sigurni da nema dlačica i krhotina.

@neat.caroline Here are some things in your home you should clean once a month! #cleantok #cleaningtiktok #hometips #cleaningtips #cleaninghack #homehacks #lifehacks #learnontiktok #fyp #cleaningschedule ♬ original sound - Neat Caroline

- I konačno, jednom mjesečno očistite hladnjak: iz njega izvadite sve namirnice iz hladnjaka, a površine prebrišite octom s vodom i krpom - objasnila je stručnjakinja u videu koji je prikupio 1,6 milijuna pregleda.

- Mislim da s nekim poslovima kasnim otprilike 482 mjeseca! - našalila se jedna pratiteljica, a mnogi su priznali da ni ne znaju kako izgleda na primjer filter perilice posuđa.

- Zar se to ne opere zajedno sa suđem - bili su neki od komentara, prenosi The Sun.

 Brzo i jednostavno očistite tipkovnicu računala od bakterija:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije