Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

PRIPREME ZA SNIJEG: U Hervisu uštedite više od 40% na skijašku opremu

Hervis
23.11.2022.
u 09:05

Široka ponuda odjeće, obuće i sportske opreme na prodajnim mjestima diljem Hrvatske i na web shop-u, savršeno iskustvo kupovanja uz iskusne i srdačne prodavače, stručno savjetovanje za razne sportove… - svi koji cijene dobar i povoljan shopping dobro znaju da je Hervis prava adresa za sve ove doživljaje

Kako se bliži kraj godine, sve je više onih koji razmišljaju o snježnim radostima, pa je Hervis - kao sjajan partner svakog skijaša amatera i profesionalca - u tjednu od 21. do 28. studenog pripremio pravu shopping poslasticu. Naime, sve koji će i ove godine uživati na snježnim padinama, Hervis poziva neka u ovom tjednu iskoriste akcijske cijene na skijašku opremu.

Muške ili ženske pancerice tako su do 28. studenog u Hervisu dostupne po 42% nižoj cijeni. Riječ je o kvalitetnim Vector 125 Perfect Fit pancericama s unutarnjim antibakterijskim uloškom te četiri SpineFlex kopče.

Ne smijete propustiti ni Bliz Infinity kacigu s jedinstvenim i podesivim ventilacijskim sustavom, težine 425 g, jer - u kompletu s naočalama - sada ju možete nabaviti po čak 46% nižoj cijeni. Ovaj model kacige za žene i muškarce ima mikroskopske male zračne džepove koji apsorbiraju sile koje djeluju na kacigu u slučaju udarca.

I, što je skijanje bez dobrih skija?! Inspire Lite SLR PRO + RS9 GW skije napravljene su od isprepletenih staklenih vlakana koje jačaju njihovu stabilnost, oblikovane su 'one piste rocker' tehnologijom koja omogućava lakši ulazak u zavoj, s manje utrošene energije – kao stvorene za one koji znaju uživati na stazi. Skije su iznimno lagane i ne gube torzijsku stabilnost i do 28. studenog u Hervisu ih se može kupiti 41% popusta. 

Preuzmite novu Hervis aplikaciju na www.hervis.hr/shop/clp/app i uz aktualne popuste na skijašku opremu, skupljajte bodove i ostvarite brojne druge popuste i pogodnosti za ekskluzivna shopping događanja. Više o Hervis ponudi potražite OVDJE.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije