Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 203
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vruće i seksi

Primjećuje li uopće itko traperice kada ih Gisele reklamira u toplesu?

gisele
Foto: Versace Jeans
1/3
07.02.2012.
u 09:10

Jedna od najbogatijih i najzaposlenijih manekenki na svijetu nevjerojatno je seksi u novoj kampanji za Versace Jeans

Osim što je zaštitno lice Versaceove ovogodišnje proljetno-ljetne kolekcije, 31-godišnja Brazilka Gisele Bundchen pozirala je i za novu kolekciju Versace Jeans. Preplanula dugonoga Gisele u trapericama niska struka koje, sigurni smo, nitko i ne primjećuje, ostavlja bez daha, a nakon prošlogodišnje vrlo uspješne vlastite linije rublja Intimates te linije za njegu kože Sejaa, samo je potvrdila da je i ove godine najbolje plaćena i najzaposlenija manekenka.

Za crno-bijelu kampanju nabijenu senzualnom erotičnošću zaslužni su Mert Alas i Marcus Piggott, a snimljena je u pustinji Sonoran u kalifornijskom nacionalnom parku Borrego Springsu. Na pojedinim fotografijama uz Gisele se pojavljuje Ryan Barret, kojeg su lovci na modne talente otkrili na Sveučilištu u Londonu prije šest godina. Barett je dosad nosio revije na milanskom, pariškom i newyorškom tjednu mode, uključujući Versace i Dolce&Gabannu. A Gisele ovo nije prvi put da pozira za Versace, prije četiri godine bila je također zaštitno lice njihove proljetno-ljetne kolekcije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije