Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobično?

Prije svakog leta stjuardesa kupuje u trgovini sportskom opremom: 'Ove 3 stvari uvijek imam sa sobom'

shutterstock
21.09.2023.
u 14:30

Kad prolazite kroz detektore i provjere na aerodromu, samo izujte cipele i na noge stavite navlake; pa prođite kroz sigurnosni skener bez da na sebi nosite mikrobe, rekla je u viralnom videu.

Odlazak u trgovinu sportskom opremom čini se kao čudan potez, ali jedna kaže da su zbog toga njeni letovi puno ugodniji. Na svom je TikToku tak otkrila tri neočekivane, ali bitne stvari koje pokupi na svom putu za zračnu luku. Stjuardesa s Floride kupuje užad za bungee, navlake za cipele i karabinere; metalne omče koje često koriste penjači. U svojom je vdeu, koji je prikupio 35.000 lajkova, stjuardesa objasnila kako joj svaki od tih proizvoda pomaže kada je na poslu, a prvo pokazuje navlake za cipele. 

"Kad prolazite kroz detektore i provjere na aerodromu, samo izujte cipele i na noge stavite navlake; pa prođite kroz sigurnosni skener bez da na sebi nosite mikrobe", rekla je u viralnom videu. "Također, možete ih koristiti i u hotelskoj sobi ako ste zabrinuti zbog bakterija", dodala je, a umjesto navlaka mogu se koristiti i kape za tuširanje.

@nostalgic_vibeess Dobri stari Getro 💙 #fyp #fy #foryou #nostalgija #uspomene #djetinjstvo #balkan #exyu #croatia #hrvatska ♬ original sound - Nostalgic Vibes

Drugo što nosi na svako svoje putovanje su konopci za bungee, koji joj služe da razne stvari ostanu pričvršćene. "S njima pričvrstite jastuk za prtljagu", predlaže ona uz demonstraciju."A ako vam pukne ručka na kovčegu, samo ju uz pomoć užeta pričvrstite nazad". Konačno, stjuardesa koristi metalne kopče poznate kao karabineri, kako bi joj pomogle u sigurnosti tijekom leta zrakoplovom.

"Upotrijebite ih da pričvrstite boce s vodom za torbu kako ne bi ljudima padale na glavu kada ih stavite u gornji odjeljak za stvari. Vjerovali ili ne to se često događa, zapravo često ljudima i cijeli koferi padnu na glavu, no svejedno, malo njih o tome misli prije leta", objasnila je, a prenosi NY Times

Stjuardesa podijelila: "Ovakvi putnici najviše živciraju osoblje u avionu..."

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije