Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Budi.IN

Prijavite se na Budi.IN sajam i postanite izlagač!

BI sajam
Foto: Promo foto National Geographic
12.05.2015.
u 16:02

Početak nove sezone rezerviran je za, četvrti po redu, Budi.IN sajam koji će se održati 13. i 14. lipnja u Domu HDLU, Trg žrtava fašizma 16

Ovogodišnji sajam, osim nove atraktivne lokacije, ima i potpuno novi vizualni identitet. Osim prodajno-izložbenog dijela, događaj će popratiti i dodatne aktivnosti.

Ukoliko želite predstaviti ručno rađene kreacije nakita, modnih dodataka, odjevnih predmeta, ukrasa i dekorativnih detalja i umjetnina prijavite se i postanite izlagač.

Na Sajam se mogu prijaviti svi dizajneri nakita, torbica, odjeće ili dekorativnih detalja za dom, a zadovoljavaju jedan od sljedećih statusa: paušalisti i obrtnici obveznici poreza na dobit i sva trgovačka društva.   

Kotizacija za sudjelovanje na sajmu iznosi 500,00 kuna  + PDV, a natječaj traje zaključno do 17. svibnja 2015.

Izlagači se mogu prijaviti na natjecaj@budi.in, a detalje o samom natječaju mogu potražiti na portalu Budi.IN

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije