Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne želi prekinuti

'Prekršio sam pravila naše otvorene veze i sada naš odnos pati... Kako da popravim stvari?'

Pixabay
30.08.2022.
u 21:15

Od početka su se složili da oboje slobodno spavaju s drugim ljudima. Oboje imaju ogromne seksualne nagone i držanje veze otvorenom znači da nikada ne zastari i da ne trebaju varati,

– Iako smo u otvorenoj vezi, nisam bio iskren sa svojom partnericom oko spavanja s prijateljicom i moja laž nas razdvaja. Nije ljuta što sam imao seks s tom ženom,  ljuta je što nisam bio iskren u vezi s tim.  U vezi smo godinu dana. Sve dok nisam zeznuo, bilo je briljantno – napisao je jedan muškarac za The Sun.

Od početka su se složili da oboje slobodno spavaju s drugim ljudima. Oboje imaju ogromne seksualne nagone i držanje veze otvorenom znači da nikada ne zastari i da ne trebaju varati, a njihov seksualni život je poseban jer se vole.

Stručnjaci otkrili dan i sat: Ovo je najbolje vrijeme u tjednu za seks!

1/6

– Svatko od nas sastavio je popis "dopuštenih" ljudi kao neku vrstu ugovora. Složili smo se da ćemo otvoreno govoriti o tome ako budemo imali seks s nekim drugim. Nismo morali znati detalje. Ali prije mjesec dana moja je partnerica otišla kod svojih roditelja za vikend. Upoznao sam nekoliko ljudi, uključujući i nekoga na mom popisu, i na kraju otišao kući s njom. Kad se moja partnerica vratila, pitala me za vikend i jesam li spavao s nekim. Ne znam što me obuzelo, ali rekao sam ne. Mora da je osjetila da sam neugodan jer je pitala još nekoliko puta, ali ja sam bio zarobljen svojom laži i morao sam lagati ponovno. Nisam znao da je drugi prijatelj rekao mojoj curi  da sam otišao kući s drugom ženom – nastavio je.

Tjedan dana kasnije, naljutila se na njega i da zna da je više puta lagao. Sve joj je priznao, ali to nije bilo dovoljno. Ona kaže da seks nije problem, nego njegovo laganje. Ona vjeruje da ima osjećaje prema drugoj ženi. Kaže da mu više ne može vjerovati i da ne misli da mogu nastaviti vezu.

– Pogriješili ste i iskreno vam je žao zbog toga, ali morate razmisliti zašto ste lagali. Budite iskreni prema sebi kako biste mogli biti iskreni i prema svojoj partnerici. Možda ste štitili njezine osjećaje jer ste osjećali da ste prešli granicu s drugom ženom. Ili vas možda to što ste u otvorenoj vezi više ne čini sretnom. Ako oboje želite popraviti svoju vezu, to se može učiniti, ali ponovna izgradnja povjerenja nije laka i zahtijeva vrijeme. Razgovarajte s partnericom i recite joj koliko je volite i da želite riješiti stvari. Moglo bi doći vrijeme da ponovno iscrtate granice svoje veze – odgovorila mu je Deidre.

Psiholozi otkrili kako se manje svađati s partnerom: Pomaže i odvojeno spavanje!

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
09:45 07.09.2022.

Svakakvih budala ima na ovome svijetu,kome je to normalno,fakat mu nešto ne štima u glavi

MO
montello
14:02 31.08.2022.

Sada se ljute a otvoreno varaju jedno .drugo ljubomorija ili sta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije