Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kampanja

Pregledi zubi 12- godišnjaka u osnovnim školama

orbit kampanja
Foto: PR FOTO
1/2
08.05.2015.
u 10:54

Tijekom svibnja i lipnja 2015. godine tvrtka Wrigley će za svaki prodani paketić guma za žvakanje Orbit donirati 5 lipa za zdravlje dječjih zubi.

Orbit i Hrvatska komora dentalne medicine krenuli su s najavljivanom kampanjom "Žvači jer to promjenu znači".

Tijekom svibnja i lipnja 2015. godine  tvrtka Wrigley će za svaki prodani paketić guma za žvakanje Orbit donirati 5 lipa za zdravlje dječjih zubi.

Prikupljenim sredstvima Orbit će po osnovnim školama diljem Hrvatske, uz pomoć stomatologa koji su članovi Hrvatske komore dentalne medicine, organizirati preglede zdravlja zubi dvanaestogodišnjaka - dobne skupine čije je oralno zdravlje najugroženije. Uz preglede, održat će se i prijeko potrebna edukacija osnovnoškolaca o važnosti dentalne higijene.

"Nadamo se da ćemo kampanjom 'Žvači jer to promjenu znači' podići razinu svijesti o važnosti pravilne oralne higijene i redovnih dentalnih pregleda djece. Drago mi je da je tvrtka Wrigley prepoznala važnost edukacije i pregleda te što ćemo već ove godine krenuti s ovim zanimljivim programom u osnovne škole diljem Hrvatske", naglasio je mr. sc. Hrvoje Pezo, dr. med. dent., predsjednik  Hrvatske komore dentalne medicine.

>>Najugroženije je zdravlje zubi - 12- godišnjaka!

Komentara 2

Avatar Maslina
Maslina
15:29 08.05.2015.

Di je ovaj živio??..Nama su redovito u osnovnoj školi pregledavali zube i držali predavanja o dentalnoj higijeni,a ako se nismo pojavili kod zubara na zakazani termin slali su pozivnice kući i čak školu zvali..Imali smo ekipe i ambulante školske medicine koje su brinule o zdravlju dice školskog uzrasta..Jože se za to pobrinuo..A sad najednom evo nam tople vode!! :)

DJ
djurex
18:48 08.05.2015.

bezveze..samohvala..samoreklama.. zapravo i kriminal..5 % od prodanih zvaka je najpovoljnija reklama za koju sam ja ikad cuo i to da bi tvoj proizvod reklamirala drzavna zdravstvena institucija kod 12 godisnjaka..sramotno..ovo je najvise posao za uskok zapravo.. da jedna drhavna institucija reklamira i potice zvakanje kao zdravo?? ovo je bolestan sustav iz temelja... zasto nitko od vas ne spominje astparm u wrigleys zvakama..da ne pricam o flouru i jos mnogo dodataka koji su kancerogeni i otrovni..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije