Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobično za njega

Predstavljamo novu kampanju Zorana Aragovića koji je blokirao boje!

Zoran Aragović
Foto: Maja Kljaja
1/7
29.10.2014.
u 11:15

Modni dizajner Zoran Aragović na ovosezonskom Perwoll Fashion.hr-u odlučio je modnoj publici predstaviti novi koncept svojeg BiteMyStyle brenda za kolekciju jesen/zima i pripremio pravo iznenađenje.

Zoranov dizajn prepoznatljiv je po korištenju jakih uzoraka i kombiniranja cijelog spektra boja u inventivne kreacije.

Ove sezone, odlučio je napraviti upravo suprotno koristeći isključivo crnu, bijelu i sivu. Potpuno neočekivano, u izostanku boja, naglasak je stavljen na kroj i spajanje raznih tekstura koje oživljavaju dizajnerovu modnu fantaziju, ali u negativu.

Foto: Maja Kljaja

„Žene koje nose BiteMyStyle vole se isticati jedinstvenim stilom, ne samo u odijevanju već i u načinu na koji žive život. Neopterećene su tuđim mišljenjem i za njih ne postoje granice i limiti“, opisuje Aragović žene za koje dizajnira. Upravo zato, lice nove kampanje je slovenski model Nina Ricci, koja je nedavno snimila i kampanju za Marca Jacobsa.

Poseban scenski dojam na reviji dale su upečatljive frizure odnosno perike načinjene od 1600 metalnih ziherica što je djelo Katice Topčić za Kevin Murphy, a nosila ih je i Nina Ricci na snimanju kampanje. Za šminku je zaslužna Snježana Raguž za Illamasque.

Foto: Maja Kljaja

Iako Zoran Aragović voli istaknuti ženstvenost u kolekciji na svoj punk način, dječački i androgeni izgled glavna je inspiracija nove kolekcije. U kolekciji za jesen/zimu koristi prirodne materijale koje kombinira s umjetnima kako bi realizirao ideju futurističkog izgleda modela. Upravo taj dojam odlično je dočarala fotografkinja Maja Kljaja koja potpisuje ovu BiteMyStyle kampanju .

>>Anđa Marić s veseljem pristaje na sve što Zoran predloži

>>Spektakl 
na Velesajmu: Urbana moda za tople, valovita za hladne dane

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije