Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okončala posjet Međugorju

Predsjednica Grabar-Kitarović bila na raftingu na Neretvi

Kolinda Grabar Kitarović
Foto: Facebook
1/5
15.08.2016.
u 12:40

Zajedno s prijateljima Grabar-Kitarović spustila se kanjonom rijeke Neretve, a na mirnome dijelu se zaustavila radi zajedničke fotografije

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović završila je sinoć višednevni odmor u Međugorju, tijekom kojega je bila na raftingu na rijeci Neretvi, piše Vecernji.ba

Zajedno s prijateljima spustila se kanjonom rijeke Neretve, a na mirnome dijelu zaustavila se radi zajedničke fotografije.

Predsjednica je s prijateljima sudjelovala na misama u Međugorju, te se popela na Brdo Ukazanja i Križevac. Tijekom posjeta razgovarala je i s hrvatskim članom BiH Predsjedništva Draganom Čovićem.

Posjetila je i Franjevački samostan u Širokom Brijegu te Franjevački samostan u Mostaru gdje je obišla novi Dom za studente te se popela na Zvonik mira.

Hrvatska predsjednica pohodila je i Ljubuški, Kupres, Tomislavgrad te Ramu gdje je razgovarala s franjevcima. Svoj odmor provela je radno razgovarajući s većim brojem dužnosnika, gospodarstvenika, društvenih uglednika i građana.

>>Predsjednica Grabar-Kitarović u trodnevnom posjetu Međugorju

Komentara 52

KI
killthesnake
17:06 15.08.2016.

Poštedite nas ove podržavateljice mita i korupcije !

RZ
Rocky.Zg
16:40 15.08.2016.

Barbika se voli provoditi i slikati više od severine. Ništa ne radi, i sprda se sa svima nama. Nego, kada će rođendan? Da se okupe prijatelji i donatori mamić, horvatinčić, bujanac..... Jakove, izdrži zbog djece !!

GI
Gips
17:56 15.08.2016.

Morala je sama u gumenjak jer da je još ko uletio s njom, potonuli bi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije