Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što žene žele

Pravilo 3. spoja? Zaboravite na to, treba vam cvijeće, 7 poljubaca, 4 obroka, 3 filma...

spoj
Foto: Thinkstock
02.05.2014.
u 07:57

U istraživanju je sudjelovalo 2000 žena, a jedan od zaključaka je da je ženama potrebno najmanje četiri spoja da procijeni može li taj muškarac biti njen budući potencijalni partner.

Zaljubljeni ste? I razmišljate o tome ima li "pravilo trećeg spoja" ikakvog smisla?

Možda ste ipak u pravu, treba pričekati najmanje pet susreta prije nego ONA pristane odlučiti razmijeniti nježnosti ispod pokrivača.

Novo istraživanje portala singles247.com pokazalo je da djevojke nisu spremne na seks s novim partnerom dok ne prođe tih pet susreta. "Hvatanje" na zadnjem sjedištu auta ili u sobi prijatelja nakon neke zabave, sada ćemo staviti sastrane.

U istraživanju je sudjelovalo 2000 žena, a jedan od zaključaka je da je ženama potrebno najmanje četiri spoja da procijeni može li taj muškarac biti njen budući potencijalni partner.

Foto: Davor Visnjic/PIXSELL

Foto: Davor Višnjić/Pixsell

Mogu li mu vjerovati? Jesmo li "kliknuli"? Može li me nasmijati? To su neka od pitanja koja se najčešće vrte po ženskim glavama u takvim situacijama dok procjenjuju novog partnera. Žene će očekivati i najmanje pet dugih telefonskih razgovora s novim muškarcem i idealno, buket cvijeća, zajedničko gledanje barem tri filma, sedam strastvenih poljubaca i četiri zajednička obroka prije nego pristane na seks.

Gotovo polovica žena stvori dojam o muškarcu u prvih 10 minuta na prvom spoju, pokazalo je istraživanje, a najviše će ih odbiti nedostatak kemije i miris muškarca. Ako ga uhvati kako tijekom spoja pogledava druge žene, jedno je sigurno. Tom muškarcu neće pomoći ni pravilo 3., a ni 5. spoja.

>>Zbog ovih će razloga žene prekinuti čak i dugogodišnju vezu

>>5 znakova da ste predugo sami i da se to treba promijeniti

>>Evo što će muškarac primijetiti na ženi već u prvih 10 minuta

Komentara 2

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
09:18 02.05.2014.

Hm, autor Večernji list. Ovo je sigurno pisao kompjuter. Svaka statistika i ankete što se tiče ponašanja žena ispadnu bez veze. Žene žele isto što i muškarci, ali moraju napraviti još jedan krug da ne ispadnu lake. Od ovih koje se premišljaju sto puta i analiziraju sve živo, - bježi ko vrag od tamjana. Večinom su loša i iskompleksirana roba koja ni sama ne zna što bi sa sobom, a ne da drugome da išta učini s njom.

JO
jozomali
09:49 02.05.2014.

šumaru....hahaha nasmijao si me....bogme je točno sve što si napisao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije