Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'plaćaju i drugi'

Pozvao djevojku na vikendicu ali uz uvjet da plati za svoj boravak: 'Ne kužim u čemu je problem...'

Shuttershock
18.07.2022.
u 13:30

Pravilo o plaćanju boravka je osmišljeno tako da bude potpuno pravedno prema svima, ne razumijem zašto ona misli da bi trebala biti izuzeta, piše on.

Jedna je djevojka nedavno na Redditu podijelila kako je bila presretna kad ju je dečko pozvao da s njim provede par dana u njegovoj vikendici u kojoj mu obitelj ljetuje već godinama, još od kad su se baka i djed oženili...

Ipak, njeno oduševljenje, napisala je, nije dugo trajalo, a splasnulo je kad je dodao da će ju to koštati 2.650 kuna (300 funti), uz objašnjenje da je 'kuću potrebno stalno održavati...'

Stjuardesa otkrila stroga pravila i što rade prije ulaska putnika u avion

1/32

Dečko se nadovezao na post svoje djevojke, a napisao je da su mu baka i djed jako stari i više ne mogu sami brinuti o toj, već staroj kući i morali su naći nekoga da im pomogne, što si baš ne mogu priuštiti.

- Zato su sada prisiljeni gostima naplaćivati boravak, a njihovo je pravilo da ga plaćaju svi stariji od 20 godina, s tim da svota ovisi o tome koliko gost ostaje i koliki su u godini prije bili troškovi održavanja - objasnio je.

Njoj se, piše on, jako svidjelo kad je on pričao o boravku tamo, no kad ju je posjeo i spomenuo joj plaćanje, odustala je od putovanja.

Štoviše, sama ju je ideja, kaže, jako uzrujala pa su se posvađali i dogovorili da svatko ide svojim putem.

- Pravilo o plaćanju je osmišljeno tako da bude potpuno pravedno prema svima, ne razumijem zašto ona misli da bi trebala biti izuzeta - napisao je, a premda mu je i brat rekao da bi on trebao platiti za nju kad već želi doći i upoznati mu obitelj, on se s tim ne slaže.

"Stvarno ne mislim da je pošteno da ja plaćam za sebe i za nju kad ona može sama platiti.", dodao je, no i na forumu su se složili da ne treba od nje tražiti da plati dolazak, pišući kako je bilo 'hrabro' to joj uopće spomenuti.

- Naravno da ne želi potrošiti toliko novca da bude s tobom u staroj i trošnoj kući - napisao je jedan korisnik, a njegovo je mišljenje dijelila većina. 

Omekšivačem se savršeno peru prozori: Isprobali smo ovaj viralni hit!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije