Poznata slastičarka Dina Lončar: Pitanje prevelike cijene slastica povlači se samo kod nas!
Jesen u Varaždinu ukusna je i slađa nego ikada prije zahvaljujući ovoj slastičarki koja je, suradnji s gradskom kavanom Grofica Marica, predstavila neodoljive slastice u koje je utkala slatke tajne jedne od najboljih svjetskih školi slastičarstva, škole Ferrandi iz Pariza.
Komentari 1
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Svigdje ugostiteljska ponuda ide naprijed,osim na nasoj obali gdje su i dalje glavna delicija cevapi,a glavni desert ustajala baklava (postoje i kvalitetne iznimke,ali su jos uvijek jako u manjini)