Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
društvene mreže

Poznata influencerica otkrila kako zarađuje više od 56 tisuća eura mjesečno

Zoella
Foto: Instagram
1/2
21.02.2018.
u 18:45

To je posao koji zahtjeva veliki trud i napor, svaki dan. To je "full-time job"

Kako zaraditi velike količine novca pomoću društvenih mreža, ili barem prosječnu mjesečnu plaću, pitanje je na koje bi mnogi danas htjeli dobiti odgovor. 

Poznata britanska influencerica Zoella zarađuje nevjerojatnih 56 tisuća eura mjesečno, odnosno 50 tisuća funti. 

Čini se kako je tolika plaća zaista nevjerojatna za nekoliko make up tutoriala koje objavljuje na društvenim mrežama i YouTubeu, ali njen put do uspjeha nije tako jednostavan kako se čini "na prvu". 

To je posao koji zahtjeva veliki trud i napor, svaki dan. To je "full-time job", pojasnila je za Metro. 

Svoju karijeru influencera započela je  2009. godine objavljujući video savjete za šminkanje na YouTubeu gdje je tijekom prve godine objavljivanja prikupila "tek" tisuću pratitelja. Danas je prati 12 milijuna korisnika. Pokazatelj je to kako je potrebno jako puno truda, ali i vremena da se netko "probije" u online zajednici i počne zarađivati. 

Put prema uspjehu na Instagramu podrazumijeva više objava na dan, a na YouTube kanalu barem jednom tjedno. Savjeti su to koje možemo pronaći na portalima poput Business Insidera i Forbesa, a koji nude "korak po korak" vodiče za uspješno poslovanje na društvenim mrežama. 

Čak i ako niste u mogućnosti "navući" više od, primjerice, tisuću pratitelja, i dalje biste trebali ostati dosljedni svom tempu objavljivanja ako očekujete s vremenom postići neki uspjeh, a to može biti vrlo frustrirajuće. 

Potrebno je uložiti dosta vremena, ali i novaca u izgradnju svog prepoznatljivog brenda kako biste se istaknuli u mnoštvu drugih koji su na scenu došli prije vas i raditi ono što zaista volite, u što vjerujete i ne odustati. 

Komentara 4

NI
Nikomah95
12:06 21.02.2018.

Koja visoka škola se pohađa za to vrlo zanimanje? Jel' to neki izraz iz klasičnog grčkog? Govorim hrvatski, engleski, 4 godine sam učio latinski, naziv tog zanimanja mi zvuči totalno nepoznato, mora da je iz starogrčkog 🤔🤔🤔🤔

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
19:53 21.02.2018.

Evo i nasa Karolina zaradjuje, a zasto? Za prepisivanje ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije